Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Norveç milli takımında oynuyor, Norveç bence baya iyi işler yapar ordan piyasası yükselir bu elemanın, beğendim ben. 90dk hiç izlemedim ama
Toto kalkık renktaşım Rusyadan teklif geldiğinde zorla sattırdı kendini bireysel oynuyor genel de ve aidiyet eşiği düşük iki güne başka yerden daha iyi teklif alsın gitmek için her şeyi yapar sevmem böyle adamı

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

son gün belhanda ve marcao gider

3-4 tane sığırı kadroya dahil ederiz kahır olur tüm sezon

marcos do nascimento teixeira marcao

ANK hainin yaptigi uydurma haber oldugu belli oldu
Serdar dün akşam dedim. Adam yalan haber yapıyor. Türkiye'ye İtalya'dan gelen son özel uçak sağlık için gelmiş. Geçen hafta gelen özel uçak yok demiştim.

Eran Zahavi, PSV Eindhoven ile anlaşma aşamasında. (İHA)

Roma'nın Smalling'i alacağı konuşuluyor dış basında. Marcao'nun gideceğini düşünmüyorum ama bizimle daha önce adı geçen Scott McKenna vardı o nasıl oyuncu?

Serdar Sarıdağ: "Beşiktaş, Nazım Sangare ile her konuda anlaştı. Antalyaspor oyuncuyu Fenerbahçe’ye satmak istiyor. Taraftarın yerinde olsam Nazım’a “Come To Besiktas” yazardım."

Sangere için girilen triplere bak :D Omar ve Saracchi, beklerimiz çok iyi ya. Diagne'ye çöp muamelesi yapıp, çöp etmeseydik onu satar iskeleti de sağlamlaştırırdık şimdiye

Antalya'daki Bünyamin, Nazım'dan daha potansiyelli duruyordu, Antalya için kayıp olmaz hele de cash 2 alırlarsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt