Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerli adam istiyor hoca belli. İrfan pahalı kaçar, Okay 5-7 arasına alınır.çok yanlış olur
Bİliyorum zaten durumunu , belki toparlamıştır dedim fizik olarak ki ucuza olacaksa gelsin khedira burda tekerlikli sandalyeyle oynasın yine şov yaparşov yapacak hali mi kalmış sakatlık raporuna buyur kendin bak gelsin der misin?
![]()
Sami Khedira - Sakatlık geçmişi
Das ist die Verletzungs Hitorie von Sami Khedira vom Verein Karriereende. Auf dieser Seite wird die Verletzungshistorie sowie die Sperren und Ausfälle angezeigt.www.transfermarkt.com.tr
arkadaşlar çok alakasız oalcak ama yurtdışından getiridğim telefon kapandı süre dolmuş kayıt ettirmeden
bunun tekrar açtırmak ve kayıt mümkün mü yoksa artık gitti mi
Marcao gittiği an Okay gelir.
arkadaşlar çok alakasız oalcak ama yurtdışından getiridğim telefon kapandı süre dolmuş kayıt ettirmeden
süpersinGalatasarayin en buyuk dusmani Galatasaraydir. Bunu bir kere daha anladim bugun.
sus be recepPara için şampiyonluk satılıyor taraftar uyumayın
marcaonun gitmesi demek şampiyonluk ihtimalini düşürüyor
bu kritik dönemde bu hata yapılmaz
yoruma bak ya metin yürü git işine bak hadimarcaonun satılma sebebi belhanda,babel gibi isimleri gönderemediğin için,takımın en sağlam bölgesi dediğimiz hattı da bozup içine edecekler..
1838 lira falanarkadaşlar çok alakasız oalcak ama yurtdışından getiridğim telefon kapandı süre dolmuş kayıt ettirmeden