Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ocaka kadar asla gitmez bu kadro. Fatih hoca yanlış düşünüyor. Orta sahada oyuna girecek adam eksikliği bile var. Taylan tamam iyi oynuyor da senede 60 maç yapacaz. Bu tempoya kimse dayanamaz.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Marcao ile 3.5 yıllık imzalayani bulmak lazım yoksa 20 aşağı isteseler de satamazlardi.

Yine kameralar karşısında hocam yalnız bırakılıyor
Transferleri beklediği çok net
Yönetime tavır koymamız lazım
Yönetim tamamen kulaklarını tıkamış durumda taraftara ve hocaya. En küçük şeyde bizden destek istemeleri ya da hocanın arkasına sığınmaları çabası. Adnan Sezgin & Adnan Polat ikilisinin son dönemine benzediler iyice. Bir şeyler yapmak lazım.

Roma kulübü Başkanı Pallotta : "Marcao için 15 milyon euro çok"
Defolun

IMG_7551.webp

IMG_7176.webp

Verzonden vanaf mijn iPhone met GSCimbom Forum

özgür marcao icin ne diyecek bakalım ! satılmayacak demişti gerci hoca bile ne olacagını bilmiyor

Marcaoyu 10 milyona satarlar.

fatih hocam bu yönetimi savundugu ve göndermedigi icin cok cok pisman olacak umarım ben yanılırım.

Marcao ile 3.5 yıllık imzalayani bulmak lazım yoksa 20 aşağı isteseler de satamazlardi.

He ya bende buna kafa yoruyorum deminden beri. 4 milyon gibi iyi sayılabilecek bir paraya 2.ligden belliki patlama ihtimali yüksek bir adam almıssın. Tutmus 3.5 sene sözleşme yapmıssın. Bugün sosa bile 3 yıldan kapı açıyor

Alman topçu gelecek haberini kim uydurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt