Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
satar satmaz çingene pazarlığı yapmadan wout faes gibi bir adamı getirip yerine koyacağımızı bilsem diyeceğim ki tamam lanet olsun satın. kadroyu geliştirelim diye beklerken eksilme korkusu yaşıyoruz işe bak ya.

Sırıtan 3 futbolcu gördüm ben. Arda yaşı, kaç yıldır adam akıllı oynamayışı falan zaten maksimumu bu saymıyorum o yüzden.
Feg: 1-2 orta dışında hiç yoktu.
Etebo: Yeni falan ama bana çok düz geldi. Anadolu takımında oynar anca
Ömer: Oyuna sonradan girdin, 35 yaşında mehmet topal senden nasıl hızlı çıktı be adam
Etebo hariç tamamen katılıyorum reis, Etebo tamam kral değil ama rakibin direncini kırabilecek bir oyuncu gibi görüyorum onu

Kesinlikle hazır değil iyi oynamadı katılıyorum ama hazır hale geldiğinde topla birlikte ani çıkışları işimize yarayacak gibi geliyor bana neticede 50 küsür belki daha fazla maça çıkacağız ne kadar çok oyuncu hazır hale gelirse bizim için o kadar iyi

Sahadaki 11 oyuncumuz iyi görünüyor da bunlara az az süre vererek Sekidika Etebo Emre Akbaba gibi gibi adamları da dahil etmek gerekiyor bence

Geçen hafta içinde hoca Belhanda için gidici konuşmuştu şimdi herkes kalacak galiba diyor. Yangın tayfa hocanın da gazına geliyor bazen. Biraz bekleyin kim gidecek kim gelecek göreceğiz zaten.

bizim eksiklerimiz olmasa da keşke santraforlardan birini değiştirsek

ikisi de çok ağır adamlar

Keşke diagne haberi doğru olsada 10 milyona satabşlsek.O zaman daha hızlı falcaodan farklı bir forvet kiralasak..Ama işte bu saatten sonra nasıl olacak..

Bizim çok ciddi tempo sorunumuz var.Şu an takım olarak iyi mücadele ediyoruz ve sahaya geçen senden daha iyi yayıldığımız için iyi skorlar alıyoruz..
Ama kesinlikle hem orta saha hem kanat lazım..Kim gelecekse oyuncudaki birinci iyi özellik kesinlikle hız olmalı.Tempolu olmalı.

Götze hakkında çok ciddi şüpheler var.O adamın sakatlık olsun tempo olsun, psikolojik olsun sorunları olmasa bir takım bulurdu..Ayrıca falcao,emre,arda,feg ve gelirse götze ve hepsinin ortak noktası teknik olarak iyi ama çok ağır ve temposuz olmaları..
geçen senede aynı hatayı yaptık..

Etebo hariç tamamen katılıyorum reis, Etebo tamam kral değil ama rakibin direncini kırabilecek bir oyuncu gibi görüyorum onu

Kesinlikle hazır değil iyi oynamadı katılıyorum ama hazır hale geldiğinde topla birlikte ani çıkışları işimize yarayacak gibi geliyor bana neticede 50 küsür belki daha fazla maça çıkacağız ne kadar çok oyuncu hazır hale gelirse bizim için o kadar iyi

Sahadaki 11 oyuncumuz iyi görünüyor da bunlara az az süre vererek Sekidika Etebo Emre Akbaba gibi gibi adamları da dahil etmek gerekiyor bence
emre ne zaman dönecek üstat ortada yok hiç

Karagümrük ün kalecisi Aykut ve Sağ kanadı Ndao çok iyi oyuncular . Sekidika + para ile transferi bitirsek Feghouli ye çok iyi bir alternatif bulmuş oluruz . Oyuncunun Feghouli den kalır yanı yok
Ligdeki sağ kanat oyuncuların yarısı Feghouli yerine takımız da olsa daha fazla katkı verirdi bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt