Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akbaba dönerse 3 maça 11 başlar, sakatlanmadığı sürece takımda her zaman yeri olur. İstediğiniz kadar aksini iddia edin.
Emre'nin ceza sahasında yaptığı işler 1. Sınıf işler gerçekten Alanya dönemindeki gibi sakatlanmadan üst üste maçlara çıkabilse Fatih Terim bir şekilde onu takıma dahil eder ki geçen sene Falcao Emre Akbaba ikilisinin uyumunu keyifle izlemiştim

Taylan'ın şu performansı bu katkıyı vereceğini 1 ay önce söylese biri haydi ordan derdim geçen hafta gidecek haberiyle forumun kendinden geçtiği Belhanda ne biçim futbol oynuyor şaşırıyorum o yüzden artık kestirip atmamak lazımmış oyuncularımızı onu anladım

Cavanda antrenmana çıkmadığı için Trabzon'da kadro dışı bırakılmışken sözleşmesi bitimine 1 sene kala herife 2 milyon euro bonservis vermiştik. Ve lisedeki Godzillalar bu herifi genel kurulda ibra ettiler. Şimdi Apo mapo kötü eyvallah da o zamanlar resmen Galatasaray'ın holocaust zamanlarıdır.

cavanda trabzonda çıplak takılıyordu tesislerde ya :D

yalnız bilal kısa ne güzel goller atıyordu, Astana maçı falan.. Milli takıma mi seçilmişti bizde oynarken öyle hatırlıyorum

Valla opsiyon var ama çok fazla. Niye opsiyon koydururken dikkat etmiyorlar ki. 9 milyondu yanlış hatırlamıyorsam. 9 myi de bi sol beke verecek gücümüz tok
Ffp bitince ne olur bilemem ama uzun zamandır o bütçeler ile transfer yapamıyoruz Keşke bizde Avrupa takımları gibi çıkarıp verebilsek 9 mil.€ bonservisi

Saracchi'nin şu performansına çalışkanlığına hayran kaldım

Biz ama elimizdeki en değerli oyunculardan birini bırakıyoruz nedense
Çok büyük hata yaparız gerekirse forumca bir tt çalışması yapalım yönetime baskı yapalım ama sattırmayalım
Sürekli üstüne koyan bir futbolcunun sözleşmesini uzatmak varken 15 m gibi bir miktara gönderilmesi hata olur
Eğer olur da sözleşmesi uzatılırsa seneye 25-28 m civarı tekliflerle karşılaşabiliriz

Çok büyük hata yaparız gerekirse forumca bir tt çalışması yapalım yönetime baskı yapalım ama sattırmayalım
Sürekli üstüne koyan bir futbolcunun sözleşmesini uzatmak varken 15 m gibi bir miktara gönderilmesi hata olur
Eğer olur da sözleşmesi uzatılırsa seneye 25-28 m civarı tekliflerle karşılaşabiliriz
Marcaoya 25 m bonservis hayal değil. Hala diyorum tek yapması gereken iyi bi menajerle anlaşıp milli takıma 1-2 maç seçilmek

Cavanda antrenmana çıkmadığı için Trabzon'da kadro dışı bırakılmışken sözleşmesi bitimine 1 sene kala herife 2 milyon euro bonservis vermiştik. Ve lisedeki Godzillalar bu herifi genel kurulda ibra ettiler. Şimdi Apo mapo kötü eyvallah da o zamanlar resmen Galatasaray'ın holocaust zamanlarıdır.

Dursun ve etrafındakiler zenginliklerine zenginlik kattı o dönemde. Ve bunu malum partiyle iş birliği içinde yaptı.

bence turkiye liginin bug ıdır. Size li bir forvet, sağlı sollu çok iyi bekle şampiyonluk gelme ihtimali yüksektir
Mesela Diagne'nin attığı kafa gölünde Linnes yüksekten kesti ortayı ve Diagne rahatça vurabildi

Uzun boylu forvetin olduğu sürece rahat rahat denersin bunları ki Diagne Kasımpaşa da 17 maçta 20 gol atarken bol bol yapıyordu bunu ligde üzerinden kafa vuramayacağı defans bloğu yok sanırım

Mesela Diagne'nin attığı kafa gölünde Linnes yüksekten kesti ortayı ve Diagne rahatça vurabildi

Uzun boylu forvetin olduğu sürece rahat rahat denersin bunları ki Diagne Kasımpaşa da 17 maçta 20 gol atarken bol bol yapıyordu bunu ligde üzerinden kafa vuramayacağı defans bloğu yok sanırım

yalnız okuyunca aklıma geldi, bugün falcao skrtel'in kafasının üstüne falan yükseliyordu maşallah. zaten zıplaması prime dönemlerinde efsaneydi de fiziksel durumu açısından iyi işaret.

Trezeguet ve Diagne'yi paket halinde alabilseydik eğer Trezeguet Diagne'yi her türlü kral yapardı tekrar.

Taylan dünyanın en iyi ön libero performansını gösterse de bir ön libero kesin lazım. Adam her hafta 3 maç mı oynayacak başka ön libero yok takımda. Ön libero+Mario Gotzeye ben fitim oyun sıkışırsa son yarım saat atarsın sahaya iyi iş yapar büyük yetenek. Bir de hızlı genç kanat lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt