Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes Sarrachi döndüğünde kanat olarak oynatılmalı.Fizik olarak hazır ve enerjisiyle iş yapıyor.Zor durumda kalırsak 8 bile oynayabilir.
Bencede linnes sol önde denenmeli içe katederek oynamayı seviyor ve babel gibi el frenini çekmiyor zorluyor orayı rakip defansın dengesini bozuyor

1600682806206.webp

Vedat Muriqi'nin Koronavirüs testi pozitif çıkmış. Kendisine geçmiş olsun diliyorum. En kısa zamanda iyileşmesini temenni ediyorum.

Oyundan çok dünkü maçta Hoca'nın hırsı daha çok sevindirdi beni. Acayip hırslı ve sahaya odaklanmış durumda umarım böyle devam eder.

Taylan böyle oynamaya devam ederse onu isteyen bir sürü Avrupa takımı çıkar Ocak ayına kadar

Ama Taylan'ı almak isteyen takım yanında Pogba'yı da alması lazım ki Taylan'ın getir götürünü yapsın
Taylan için korkuyorum artık forumda o kadar çok övüldü ki
senle ilgili degil genel manada diyorum yani rtaş :D

Hızlı kanat Sekidika var işte yav. Hoca çok isterse onu oynatır. Bizim getirebileceğimiz hızlı kanatların ortalama zekası aşağı yukarı o zaten, bari elimizdekine yatırım yapalım.

O degilde Luyindama Demba Ba’yi ne ezdi oyle be, kral her pozisyonda Ba’nin ustune cikti. Okan bakti Boss Ba’yi tokatlayip duruyor ikinci yari Crivelli’yi oyuna alip Ba’yi forvet arkasina cekti.

Jahovic forvet oyuncusunun sevmedigi tarzda futbolcular Luyindama ve Marcao demisti, cok yakin, temasli ve biraz da vurarak oynuyor bu yuzden onlar ile oynamak hakikaten zor diyordu.

A41E474E-4D51-4BA6-B9A1-4B273F0A023A.webp
3D9EB5B2-10F5-4ECE-8287-3E790BC4D80C.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt