- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
Milli maçta sıçtı ama iyi herif malesef. Ceza sahasına çok giriyor os için büyük bir artı
Mert hakan fenerde şans bulamaz.Sosa ozan falan var.Kafası çalıssaydı az bize gelir direk oynardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli maçta sıçtı ama iyi herif malesef. Ceza sahasına çok giriyor os için büyük bir artı
Dün irfanı ben beğendim ya bi kaç tane cok zekice pası vardı iyi toplar atıyor bizde iş yapardı
3 4 kişinin içinden girip 6 pasa demba ba ya al da at dedi ama atamadılar. İyi topçu yav net. Terim elinde daha da yukarıya cıkarDün irfanı ben beğendim ya bi kaç tane cok zekice pası vardı iyi toplar atıyor bizde iş yapardı
valla renktaş yazarken o pas canlanmştı gözümde zaten iyi dedin 2 tane falanda tam adrese ortalar yaptı net hocayla dahada yukarı cıkar ama cok pahalı3 4 kişinin içinden girip 6 pasa demba ba ya al da at dedi ama atamadılar. İyi topçu yav net. Terim elinde daha da yukarıya cıkar
sosa gustavo mert hakan ortasahası daha mantıklı bence ama inş ozan oynar yerineMert hakan fenerde şans bulamaz.Sosa ozan falan var.Kafası çalıssaydı az bize gelir direk oynardı.
dün irfanı beğendiysek abi biz nedne belhandayı beğenmiyoruz bana göre belhanda irfandan iyi oyuncu
Marcao haberinde patladığı içindir.Kendisi her gün foruma girmesine rağmen cuma gününden beri ölü taklidi yapmakta.
sosa gustavo mert hakan ortasahası daha mantıklı bence ama inş ozan oynar yerine
1.850 telles
1 milyon ahmet çalık ve emre den gelse
1 de bizde var
o paraya 2 oyuncu alınır
tipine bakıyorumda tam bizlik herifmiş
1 yıl sözleşmesi kaldı ondan enayiler senelerdir satamıyor25 ne aga ya. Dünyanın en hücumcu sol beki bu. Versene ordan 60m.
Gitmez.Bizim de os transferi yapmamız lazım ama eldeki belhanda da gidecek gibi.