- 23 Temmuz 2011
- 75.695
- 51.185
- 4.843
Semih Kaya'yı sever misin rtsElimizde zaten 3 stoper var.Marcao giderse kaldı sana 2.Hadi emin de oynar 3.Zaten sayı olarak eksiğiz.Gerçekten anlamıyorum bu yönetimi ve hocayı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Semih Kaya'yı sever misin rtsElimizde zaten 3 stoper var.Marcao giderse kaldı sana 2.Hadi emin de oynar 3.Zaten sayı olarak eksiğiz.Gerçekten anlamıyorum bu yönetimi ve hocayı.
Semih Kaya'yı sever misin rts
@Gökhan Gel senin de yorumlarını alalım üstaddorukhan-irfan-taylan ortasahası hakkındaki düşüncelerini alalım
@Gökhan Gel senin de yorumlarını alalım üstad
dorukhan-irfan-taylan ortasahası hakkındaki düşüncelerini alalım
Abartı tabii de Emre B. dışındakileri geliştiren hocaydı. Sürekli birbirleriyle oynasalar başarılı bir üçlü olabilirlerdi.
Emre'dense Okan daha özel bir adamdı o dönem, o zaman küçüktüm tabii de her maç sahanın yıldızı Okan deniyordu, o boyla kafa golü atıyordu falan. Emre tabii özel yetenek ama Okan o dönem için daha faydalıydı.

Hangi paraylaKimseyi satmayalım eldeki parayla bi orta saha bi kanat kiralayın
İrfan'ı 6 numara regista gibi kullanırsan oluşturabileceğin en ideal orta saha. İrfancan skoru az bir adam, uzaktan şutlarından da feragat edip oyun kuruculuğu verirsen 10 topun 9'unu verimli çıkan müthiş bir orta saha rotasyonu yaratırsın. Dorukhan, Taylan da hem presleri, hem de 8 numarada oynarken rakip ceza sahasından çıkmayarak gösterdikleri golcülükleriyle çok modern oyuncular. Taylan şimdi pasını da geliştiriyor ki daha büyük katkı vereceği pozisyona da çekilince bambaşka bir oyuncu olup çıkabilir. Bu orta saha senede 15-16 golden aşağı atmaz diye tahmin ediyorum.

Fatih hocamin dedigi gibi “Genc Taylan” ne top oynamis oyle be![]()