Serhat Ferhat
Parçalı Üye
- 6 Eylül 2020
- 2.982
- 3.635
- 603
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hala koşabiliyor gelsin
Tamam zorla gel oyna demiyoruz. Verdiğimiz parayı kabul etmeyerek istediği takıma gidebilir. Romantizm değil realiteden bahsediyorum. Şu anda sokağa atacak kuruşumuz yok. Hele sakat bir oyuncu için hiç yok.2. ligdeki topçular bile milyon TL'ye oynuyor. Bazılarınız istiyor ki yabancılara kepçeyle verilen yerde yerli oyuncular çay kaşığıyla alsın. Böyle bir düşüncenin pratikte en ufak bir karşılığı yok. Safi romantizm.
mario arda gibi oynar emre ile değişmeli iç ve açık şeklinde
takımda hız sorunu devam eder ama pas kalitesi çok artar
Sistemimize göre oyuncu bulmamız lazım. Her oyuncu bize uyacak diye bir şey yokScout olayının da boku çıktı ha. Sanıyorsunuzki 10 tane genç toplasak ortalığın yanına koyucaz halbuki durum öyle değil. Zeka, hız, tempo, mentalite, tecrübe hepsi dengeli olmalı sahada.
Geçen yıl ağırlıklı olarak pozisyonları kağnı denilen Mariano - Feghouli hattından çıkarmamız tesadüf değildi.
Öyle bir planı var hucümda da iş yapmasını istiyor ön liberonun. Ayni zamanda 3 orta sahada da tempolu savaşan tarz tercih ediyor.ben dos'ta çiğ et yiyen birini isterdim taylanın yedeği olarak.
seri tamam da tam bir cdm değil.
bu mantıkla hoca tempolu ve ayağı iyi pas yapan oyunculardan kurmak istiyor takımı sanırım. cdm de olsa top ayağına gelince pas hatası yapmayan bir takım demek 90 dk topu döndürüp rakibi koşturacak demektir.
aslında pek haksız değil.Öyle bir planı var hucümda da iş yapmasını istiyor ön liberonun. Ayni zamanda 3 orta sahada da tempolu savaşan tarz tercih ediyor.
Yavaş yavaş haberler geliyor...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk

umut kardeşimiz umut tacirlerine savas açmış gibiasdasdas![]()
umut kardeşimiz umut tacirlerine savas açmış gibi