Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EAtl-r0X4AA8Ybr.jpg

2. ligdeki topçular bile milyon TL'ye oynuyor. Bazılarınız istiyor ki yabancılara kepçeyle verilen yerde yerli oyuncular çay kaşığıyla alsın. Böyle bir düşüncenin pratikte en ufak bir karşılığı yok. Safi romantizm.
Tamam zorla gel oyna demiyoruz. Verdiğimiz parayı kabul etmeyerek istediği takıma gidebilir. Romantizm değil realiteden bahsediyorum. Şu anda sokağa atacak kuruşumuz yok. Hele sakat bir oyuncu için hiç yok.

Mehmet ekici geleceksede, yilligi 600 bin tl'den fazla olmamali.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

mario arda gibi oynar emre ile değişmeli iç ve açık şeklinde

takımda hız sorunu devam eder ama pas kalitesi çok artar

Feghouli efendi canı istediği zaman savunma arkasına koşuyor.Ardaya laf etmiyorum cunku kariyeri boyunca böyle bir adam olmadı ama göruyoruz ki feghoulinin o becerisi hala var.

Scout olayının da boku çıktı ha. Sanıyorsunuzki 10 tane genç toplasak ortalığın yanına koyucaz halbuki durum öyle değil. Zeka, hız, tempo, mentalite, tecrübe hepsi dengeli olmalı sahada.

Geçen yıl ağırlıklı olarak pozisyonları kağnı denilen Mariano - Feghouli hattından çıkarmamız tesadüf değildi.
Sistemimize göre oyuncu bulmamız lazım. Her oyuncu bize uyacak diye bir şey yok

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ben dos'ta çiğ et yiyen birini isterdim taylanın yedeği olarak.

seri tamam da tam bir cdm değil.

bu mantıkla hoca tempolu ve ayağı iyi pas yapan oyunculardan kurmak istiyor takımı sanırım. cdm de olsa top ayağına gelince pas hatası yapmayan bir takım demek 90 dk topu döndürüp rakibi koşturacak demektir.
Öyle bir planı var hucümda da iş yapmasını istiyor ön liberonun. Ayni zamanda 3 orta sahada da tempolu savaşan tarz tercih ediyor.

Öyle bir planı var hucümda da iş yapmasını istiyor ön liberonun. Ayni zamanda 3 orta sahada da tempolu savaşan tarz tercih ediyor.
aslında pek haksız değil.

misal güçlü bir cdm alıp önüne rakibi pek ısırmayan 2 tane cm koyduğundaki alacağın performansı 3 tane box to box tabirine yakın rakibi ısıran ortasaha ile çok daha kollektif bir şekilde alırsın.

taylan-belhanda-seri ile bu oldukca etkili olabilir.

Emre Kilinc bekledigimden daha iyi oynuyor. Hareketli olmasi, topsuz kosular, dikine oynamasi, umarim boyle devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt