Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.607
- 101.804
- 5.238
Güzel topçuya benziyor ama niye boşta halatanimam etmem abi zenci oldugu icin forumda yer buluyodur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel topçuya benziyor ama niye boşta halatanimam etmem abi zenci oldugu icin forumda yer buluyodur
Galatasaray da transfer bitmezBir Allah’ın kulu da çıkıp şu taraftarı bilgilendirmiyor ya hani, bunlar böyle işte.
Çık bir açıklama yap resmi olarak. Yarın Başakşehir maçı var taraftar maça odaklanamıyor bu öküzler yüzünden.
Çok basit 3-5 cümle yeterli ya.
Kankama sen mi yamuk yaptın?Karabacak belhandanın kuzeni.
iltihapli falandir abiGüzel topçuya benziyor ama niye boşta hala
Kankama sen mi yamuk yaptın?
Öyle demeyelim aç kalmış yazık ekmek vereni yok garibanın zaten boş sözleşmeye( 4 m tl) imza atacakmışSemih çöpü tam fatih hocalık transfer beyfendi aylardır İstanbul'da kamp yok antrenman yok mis gibi tam bizlik
Hayalin allahıcok mu hayal be
![]()
Ne yazık ki. Hatta bu yönetim bu adamı anca masal kitaplarında okuyordurcok mu hayal be
![]()
ustat cok maliyetli bu herifler artik zor bunlarcok mu hayal be
![]()
Su olay bizde olsa futbolcuyu ayartiyor derler fazla sereflilerNazım Sangare: "Transferim salı günü netleşir. Şu anda bir şey söyleyemem. Transfer süreci nedeniyle Beşiktaş maçı kadrosuna alınmadım." (DHA)
cok mu hayal be
![]()
ustat cok maliyetli bu herifler artik zor bunlar
son yildiz belhandaydi daha da goremeyiz
sampiyonlugu yok iki frikik atti diye adamdan sayiyolar iste gitsin montpellieri samp yapsin diger kupalari gectim ondan sonra konusuruzBu kim la Belhandanin yaninda , bu yildizsa Belhanda gokyuzudur