Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 aydir kolpaliyor
Libertadores var 4/5 gün önce maç yapmış. Rodop haftalar önce “Latin Amerika’dan 24 yaşlarında bir oyuncu gelebilir” demişti belki 1 ay olmuştur. Belki haber doğrudur da elimizde bütçe olmadan böyle transferlerin gerçekleşeceğini sanmıyorum. Son gün EPL kiralık artık

Twitterda birisi boyle yazmis
Rodop cidden dedi mi boyle birsey?

Libertadores var 4/5 gün önce maç yapmış. Rodop haftalar önce “Latin Amerika’dan 24 yaşlarında bir oyuncu gelebilir” demişti belki 1 ay olmuştur. Belki haber doğrudur da elimizde bütçe olmadan böyle transferlerin gerçekleşeceğini sanmıyorum. Son gün EPL kiralık artık

Twitterda birisi boyle yazmis
Rodop cidden dedi mi boyle birsey?

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanki 10 numara demişti o oyuncu için.

Abdurrahim albayrak ve arjantin ilginç..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Boca ve genc oyuncuyu öyle ucuza alamazsin en az 8 9 cikar cepten o para bizde yok sonuc olarak olmaz bu iş.Lan klüp 1m euro için takla atiyor bu saatten sonra acinin tatli tebessümü şeklinde takip edicem takimi.

Bizim beceriksizlerin bu adamı alabileceğini sanmıyorum ayrıca Bocadan uyguna oyuncu almak zor o yüzden ümitlenmiyorum. Bende güzel bir izlenim bıraktı tam taraftarın çok seveceği cinsten bir oyuncu.

Bu sene Evren Turhan'ın "Okay hakkında gelişme olabilir" sözü hariç hiçbir duyumcunun hiçbir kelimesi doğru çıkmadı.
Bence artık salıp sadece beklemek lazım. Zaten 2 hafta kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt