- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sa .dKel Manulonjon birakiyor hanginiz beddua etti la adama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sa .dKel Manulonjon birakiyor hanginiz beddua etti la adama
ffpde bu tur opsiyonlar icin virtually certain diye bir ifade var. uefa diyor ki eger opsiyon sartının gerceklesme ihtimali yuksekse bunu zorunlu opsiyon gibi sayarım opsiyon tarihini beklemeden ffpye yazarım. hatta diyor ki baslangıcta dusuk ihtimal gozukse bile ihtimal artmaya basladıgı anda ffpye yazabilirim. yani uefaya danısmadan yapılırsa arkadan dolanma cabası elde patlayabilir.Gerceklesme ihtimali yuksek bonuslar koymak da bu senenin butcesine etki ediyor mu?
15 mac ilk11 oynarsa sozlesmesi 4 sene uzar ve 6m bonservis odenir gibisinden
Yahu ben şunu etrafımdaki insanlar futbol konuştuğumuz kişilere 4 senedir anlatamıyorum. Hala yok Sneijder ne atardı Hagi nasıl sokardı. Günümüz futbolu eski sekizlerin defansif görevi hafif yumuşatılmış eski 10 numaralarına hücum yönü hafifletilmiş futbolculara döndü. Tam karşılığı Belhanda.Arkadaşlar klasik 10 numara yani klasik ofansif orta saha devri kapanalı çok oldu, artık 8.5 numaralar moda. Bugün dünyanın en iyisi Kevin De Bruyne bile klasik 10 numara değil yani İrfan Can - Belhanda gibi adamlar tercih ediliyor stil olarak, oyunu tek yönlü oynayan oyuncuların dönemleri günden güne kapanıyor.
Beklentiniz skor üretmesiyse o konuda haklısınız bu adamlar 10+ gol ve asist katkısı vermeli ki onu da veriyorlar aslında.
Ekli dosyayı görüntüle 95723
İrfan Emre kılınç kadar dripling yapmış. Os oyuncusu için cok değerli bir istatistik, gözünüzü seveyim boklamayın artık su cocugu
İrfan-Taylan-Cpryien var bir hayalimiz. Belki Cpryen yerime Sangare de olabilir.
sangare fb ile imzaladı rtaşİrfan-Taylan-Cpryien var bir hayalimiz. Belki Cpryen yerime Sangare de olabilir.
Adım adım takip ediyorum. 9 ay sonra hem Sangare hemde Cpryen’in sözleşmesi bitiyor. Seneye ffp laneti de yok.
İbrahim Sangare.?sangare fb ile imzaladı rtaş
Denklem çok basit Başakşehir işine gelirse İrfan can + Visca = Diagne + Babel