Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Kilinc, Taylan veya Belhanda sakatlanirsa butun oyun plani bozulur o zaman gorurum ben Apo’yu.

Ben İrfan'ın küçük maçların oyuncusu olduğunu düşünmüyorum bu ligde en zorlu geçen en büyük maç Galatasaray maçıdır. Form durumundan bağımsız olarak her takımın en büyük gördüğü maç Galatasaray maçlarıdır

İrfan'ın da Galatasaray maçlarında kötü veya etkisiz oynadığını hatırlamıyorum, hatta Başakşehir'in Galatasaray'a attığı son göllerin hemen hepsinde gol veya asist İrfan'ın ayağından gelmiştir (en azından ben öyle hatırlıyorum)

Halı hazırda milli takımın en iyi orta saha oyuncusu yaşı genç ve piyasası olan bir oyuncu. Yakın arkadaşlarının burda olması ve Fatih Terim'in onu istemesi sebebiyle gelirse kimse pişman olmaz işin açıkçası Diagne veya Babel takasına da karşı değilim

Şöyle görseller hazırlasak ya :)

Ekli dosyalar

• default_preview.webp
    default_preview.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 94
hayır benim anlamadığım küçük maçların oyuncusu diye milletin topçularını aşağılıyorsunuz da bizim hangi topçumuz büyük maç aldırmış yıllardır

ulan feneri 6 senedir içerde bjk ile trabzonu 5 senedir dışarda yenemiyoruz içerde yendiğimiz maçların da birkaç tanesinde 1-2 oyuncu öne çıkmıştır onlardan biri de belhanda -en sevilmeyen oyuncu- başağı desen son maça kadar benzer bir istatistik var avrupada zaten rezaletiz

ezber yorumlar gibime geliyor

Evet beklediğimiz gibi takım iyi transfere gerek yok moduna geçti yönetim. Şu takımda emrekılınç ve taylan sakatlansın takım biter. Bir iki oyuncuyla dönüyoruz, küçük kafalar bunu anlamıyor, yakında teker patlar sonrada neyapalım der bunlae. Allah fatih hocaya sabır versin.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İrfanı öyle çok beğenen biri değilim daha önce de yazmıştım ama sınır geleceği için elimizi çok rahatlatır.İrfan Taylan Emre kılınç gibi direk oynatacağımız as oyuncular da olur.

istikrarli topcular da lazim, her oyuncu her buyuk macta 3g 3a performans yapmasina gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt