Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer yapmamak gibi bir gafletin icinde olamayiz.

Transfer olmuyorsa yonetim hemen istifa etsin. Baskansiz devam ederiz. Koltugu bosuna isgal etmesinler

Eger icimizden yani alt yapidan oyuncular sans bulacaksa mesela ali yavuz hic izlemedim Ama cok övülüyor ozaman transfer yapilmamasini kabul ederim

EinC_AwXgAA300T

Yönetim tam olarak neyi doğru yapıyor da taraftar hala bunlara sesini çıkarmıyor. Borç mu azaldı, kadroya ileride satabileceğimiz oyuncular mı alındı, ya da ne bileyim diğer branşlarda uçup kaçıyor muyuz. Hoca Terim yerine herhangi bir x olsa Dursun'dan farkları yok.

Şu anda aldiklari iki oyuncuda bunlara uygun değil fakat sporar gibi patlayıcı gücü olan yada Cavani tarzı bir bitiriciyi alsalar o zaman fark yaratirdi bence

Taylanı yedekleyecek bir transfer şart almamak akıl tutulması olur yoğun maç temposu olacak taylan bi sakatlansa orada oynayacak tek adam donk oraya adam alınmalı yani paran yoksa markus henriksen var boşta

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fb nin sorun forvetten ibaret değil takımın çehresi değişmeli.. cagnenin bizde olduğu ve taraftar tarafından infaz edildiği sezonda bence böyleydi sorun forvette değildi fenerde de tek sorun forvet değil. Olumlu transfer ama yetmez muriq gitti yerine tabiki forvet alacaklar

Leicester 30m teklif etti ama kulubu kabul etmedi satmiyorlar zorla mi kardesim, size 25 milyona Luyindama veya Marcao’yu verelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt