Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene olmazsa devre arasi veya sezon sonu satacaklar knk. Baska turlu transfer yapamayiz. Bugun ffp bitse yine yapamayiz. Tff harcama limitini kısacak şlde dgliz. Ve 1 euro 9 lira.

Ben 15 milyona marcaonun satilmasini okeylerim. Hocada yerine aday var gibi konustu gecen gun ztn + orta saha transferini de yaparim o parayla. Tabi mevcut transfer ekibiyle bu hamleler zor ama yapcak bisi yok. Bu ekip yillardir hocayla calisan hocanin kendi ekibi.
süre kısaldı daha geniş bir dönemde transfer sezonunu basladığı an yapılmalı bu hamleler. 10 gün kala elimiz baya kısıtlanır. suan ok dedikleri oyuncuların elimiz mahkum kalınca fiyat arttırmayacağı veyahut daha iyi bir seçenek bulduklarında bizi satmayacaklarının garantisi var mı? bende yok.
o yüzden beklesinler sezon sonu satılsın satılacaksa. ben güvenemiyorum her ne kadar alternatifleri hazır deseler de. şuan stoper bölgesi en kusursuz alanımız. diğer yerlerden satıs yapamadan çalışan tek bölgeyi bozarsak işimiz iş.

Marcao'nun Son Maçı Olabilir

"Roma son teklifini 15 milyon euro artı bir sonraki satıştan yüzde10 pay olarak güncelledi. Sarı-Kırmızılı yönetim, transfere yüzde 90 onay veriyor. Scout ekibi de Marcao tipi stoper arayışlarına başladı."

@yakupcinar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"Scout ekibi de Marcao tipi stoper arayışlarına başladı."

:asd: başlasalar nolacak bizimkiler topçu alamıyor zaten

sent via GSC

hoca kiralık istemiyor alınırsa geçmişte memnun kaldığı isimlerden satın alma opsiyonuyla alınacak bence.

Samatta gayet iyi herif, bize gelse muazzam olurdu.

Fenere lazım olan pivot da oyuncuya bok atmaya gerek yok.
Bekleyip göreceğiz ama muazzam filan bir herifte değil, pır pır seri bir adam ama bitiriciliği eksik kapalı defansa karşı sorun yaşayan bir oyuncu, bu ligde 3 hafta gol atamadın mı çöp etiteki yapıştırılıp psikolojik olarak bitiriliyor oyuncular bu lige uygun oyuncu bence değil.

Bu arada bizim şuan oynadığımız oyuna uygun oyuncu değil biz pas ve kontrol becerisi yüksek oyuncular sayesinde oyun olarak yükseldik Onyekuru gibi Samatta gibi adamlar top tutan değil topla ya giden yada ezen adamlar.

Marcao satilirsa Sarr icin mutlaka teklif yapmaliyiz. Denayer'I ornek gosterelim. Zaten ilk 11 garanti. Oraya para harcamazsak 16 17 milyona 2 tane iyi oyuncu aliriz.

Seri geri dönecek, herşey onu gösteriyor...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Kuzyaev ve Aleix Garcia'nın bonservisleri elinde.
Kuzyaev ile 2, Garcia ile 3 senelik sözleşme yapılarak getirilsin.

Bu iki hamleyle bile seviye atlar takım.

Bu sene olmazsa devre arasi veya sezon sonu satacaklar knk. Baska turlu transfer yapamayiz. Bugun ffp bitse yine yapamayiz. Tff harcama limitini kısacak şlde dgliz. Ve 1 euro 9 lira.

Ben 15 milyona marcaonun satilmasini okeylerim. Hocada yerine aday var gibi konustu gecen gun ztn + orta saha transferini de yaparim o parayla. Tabi mevcut transfer ekibiyle bu hamleler zor ama yapcak bisi yok. Bu ekip yillardir hocayla calisan hocanin kendi ekibi.
Tff limitini gec. Fb anasini aglatti

Gecen sene falcao yerine samattanin bizim icin daha dogru olacagini soylemistim.

Bayağı iyi adam

lan bu ffp sadece bizemı var cıldırıcam

Bekleyip göreceğiz ama muazzam filan bir herifte değil, pır pır seri bir adam ama bitiriciliği eksik kapalı defansa karşı sorun yaşayan bir oyuncu, bu ligde 3 hafta gol atamadın mı çöp etiteki yapıştırılıp psikolojik olarak bitiriliyor oyuncular bu lige uygun oyuncu bence değil.

Bu arada bizim şuan oynadığımız oyuna uygun oyuncu değil biz pas ve kontrol becerisi yüksek oyuncular sayesinde oyun olarak yükseldik Onyekuru gibi Samatta gibi adamlar top tutan değil topla ya giden yada ezen adamlar.
Tamam işte bize de o tarz adam lazım şu an, herkesin pasör olduğu yapıda dinamizm sıkıntısı yaşarsın illaki.

Nokta santrafor değil zaten adam ha bu gelecekse Valencia niye alındı o var ama Samatta bayağı iş yapar normal şartlarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt