Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 96016

hqdefault.jpg

InbornUnknownFlounder-size_restricted.gif
Şimdi bu akılsıza, gerizekalı diyince ceza yer miyim, yada yer miyiz? Hakaret değil sadece bi soru.
O kadar geniş bir kadromuz var ki ihtiyaç duymadık falcao'ya oldu mu errrolll

Sakatlık olmasın koyarız Rangersa o sıkıntı değil ama takviyeler niye gelmiyor, bu yönetim neyin pesinde her sene bir bölgeyi boş birakma challenge mi ne yani bu piyangodan Taylan çıktı diye Marcao ile gündemi oyaliyorlar bu adam 2 maç vasat oynasa taşa tutulur veya sakatlansa muadili kim, kanatlar zaten bitik ve oyuncu profili olarak benzer ihtiyarlardan oluşuyor çeşitlilik çok az ve kaç maç oynayacağız kim bilir bu yönetim defolmali ya bir an önce kimseyi almamak ve satamamak büyük bir iş gibi kurallara uyduk diye övünmek dışında yaptıkları bir şey yok.

UEFA nin sitesinden grup maçlarının tarihine baktım da olacak gibi değil. Gönül ister ki gruplara kalalim ama bu dar kadroyla ligi tehlikeye atmış oluruz gibime geliyor.

Olur da gruplara kalirsak fikstür şu :

Galatasaray-Alanya /18 Ekim
UEFA / 22 Ekim
Erzurum-Galatasaray /25 Ekim
UEFA /29 Ekim
Galatasaray-Ankaragücü /1 Kasım
UEFA /5 Kasım
Sivasspor-Galatasaray / 8 Kasım
Galatasaray-Kayserispor /22 Kasım
UEFA /26 Kasım
Rize-Galatasaray /29 Kasım
UEFA /3 Aralık
Galatasaray-Hatayspor /6 Aralık
UEFA /10 Aralık

Yaşlı ve sakat transferi yapmayarak evet.
Oyun olarakta gelişme var.

Genç 1 ortasaha ve 1 kanat alırsak üstüne pasta kesme yerine idmana devam edersek birşeyler olabilir
Scot piri var, gsapp uygulamada idmanları izlersen bayağı sert geçiyor zaten. Kondisyon acısından sıkıntı yok.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UEFA nin sitesinden grup maçlarının tarihine baktım da olacak gibi değil. Gönül ister ki gruplara kalalim ama bu dar kadroyla ligi tehlikeye atmış oluruz gibime geliyor.

UEFA / 22 Ekim
UEFA /29 Ekim
UEFA /5 Kasım
UEFA /26 Kasım
UEFA /3 Aralık
UEFA /10 Aralık
Türkiye kupası ne zaman başlıyor artık ona da paf takımla çıkarıx heralde

Fatih hocanın açıklamalarından anladığım genç 1 yada 2 kişi gelecek gibi ve buda gitmeye yakın birileri var demek. Bence bu isim Diagne yada Luyindama eğer Luyindama ise defansa Wout Faes gelebilir.

UEFA / 22 Ekim
UEFA /29 Ekim
UEFA /5 Kasım
UEFA /26 Kasım
UEFA /3 Aralık
UEFA /10 Aralık
En az 6 milyon euro gelir var. Mac kazansan 10u geçer. Kesinlikle katılmak gerek. 1 orta saha alırsak rotasyon yaparız diğer bölgelerde.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pandemi filan değil 4. gelişinin en iyi dönemini yaşıyor bir td olarak

eldeki malzemeden bir oyun mantığını, şablonunu ilk defa çıkardı

gayet kafası sahada görünüyor
Katılıyorum. 2 sene şampiyon olduğumuzda bile bu kadar motive değildi. Hocaya ne oldu bilmem ama böyle çok iyi olmuş. 2012 zamanındaki gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt