Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harbi adamın long pasları acayip adrese teslim atıyor

aynen uzun pasları güzel ama benim dikkatimi çeken bir şey oldu videolarında bu adam topu ayağından çıkarırken acayip oyunu yavaşlatıyor. City sanırım bu yönünü geliştirmesini için tutmadı. Genç oyuncu ama bizim ligde iş yapar. Ben her zaman oyunculara verilecek doğru roller ile onların oyuna katkılarını artırabilir derim. Taylan da buna ornek

Hoca’nın takıma genç oyuncu katacağız dediği kimler acaba.? Ayrıca bu sene için mi yoksa bidaha ki sene mi için konuştu merak ettim. Eğer öyleyse bu Hauge kesin listede vardır. Bide son senesi galiba. Bir sene uzatıp satınalma opsiyonlu kiralayabiliriz.

Tadından yenmez bee hocam uçarız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Liege Luyindamayı hangi takımdan almıştı?

Bildiğim kadarıyla bir kaç daha oyuncu ordan almıştı.

Bakmak lazım aslında.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bence pırpır kanat yerine keita ve nwakaeme tarzında hem yeterince hızlı hem de kuvvet olarak üstün bir kanat oyuncusu tercih etmeliyiz yapımıza daha uygun.

Hoca’nın takıma genç oyuncu katacağız dediği kimler acaba.? Ayrıca bu sene için mi yoksa bidaha ki sene mi için konuştu merak ettim. Eğer öyleyse bu Hauge kesin listede vardır. Bide son senesi galiba. Bir sene uzatıp satınalma opsiyonlu kiralayabiliriz.

5 Ekime kadar insallah dedi

Acaba bizimkiler şimdi alıp, ekside sezona başlayıp Ocak ayındaki satışlarla dengeleme taktiğine mi gidecek? Albayrak ve hocanın açıklamalarından öyle bi vibe aldım ama teknik olarak bu dönemi ekside kapayabiliyor muyuz onu bilmiyorum.

Ya bizim harcayacak 750 bin euromuz yokmu? Twitter de gördum apo limitimiz doldu satmadan alamiyoruz demis?

Hauge,Moder,Ivanov gelecekse Marcao’nun gitmesine okeyim.

Acaba bizimkiler şimdi alıp, ekside sezona başlayıp Ocak ayındaki satışlarla dengeleme taktiğine mi gidecek? Albayrak ve hocanın açıklamalarından öyle bi vibe aldım ama teknik olarak bu dönemi ekside kapayabiliyor muyuz onu bilmiyorum.

UEFA sezon sonu yapıyor değerlendirmeyi..Şimdi 10 milyon borclansak ocakta 10 milyonluk satış yapsak sezon sonu ffp delmemiş oluyoruz

Böyle idi sanırım anlaşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt