Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
harbi adamın long pasları acayip adrese teslim atıyor
Hoca’nın takıma genç oyuncu katacağız dediği kimler acaba.? Ayrıca bu sene için mi yoksa bidaha ki sene mi için konuştu merak ettim. Eğer öyleyse bu Hauge kesin listede vardır. Bide son senesi galiba. Bir sene uzatıp satınalma opsiyonlu kiralayabiliriz.
Açıkcası izlemedim, nasıl bir futbolcu olduğunu bilmiyorum. Ama izleyenler çok beğeniyor.Tadından yenmez bee hocam uçarız
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hoca’nın takıma genç oyuncu katacağız dediği kimler acaba.? Ayrıca bu sene için mi yoksa bidaha ki sene mi için konuştu merak ettim. Eğer öyleyse bu Hauge kesin listede vardır. Bide son senesi galiba. Bir sene uzatıp satınalma opsiyonlu kiralayabiliriz.
Şu
Açıkcası izlemedim, nasıl bir futbolcu olduğunu bilmiyorum. Ama izleyenler çok beğeniyor.
harbi adamın long pasları acayip adrese teslim atıyor
Hauge,Moder,Ivanov gelecekse Marcao’nun gitmesine okeyim.Hoca’nın takıma genç oyuncu katacağız dediği kimler acaba.? Ayrıca bu sene için mi yoksa bidaha ki sene mi için konuştu merak ettim. Eğer öyleyse bu Hauge kesin listede vardır. Bide son senesi galiba. Bir sene uzatıp satınalma opsiyonlu kiralayabiliriz.
Acaba bizimkiler şimdi alıp, ekside sezona başlayıp Ocak ayındaki satışlarla dengeleme taktiğine mi gidecek? Albayrak ve hocanın açıklamalarından öyle bi vibe aldım ama teknik olarak bu dönemi ekside kapayabiliyor muyuz onu bilmiyorum.