Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya o çocuğu Engin Baytar gibi kullanmaya çalışıyoruz, şimdiye kadar iyi ama yine de ortasahada içime sinmiyor. Kanatta daha fazla iş yapar gibi
Ardayı ortaya çekip emreyi kanatta oynatınca taylanın defoları ortaya çıkar gibi kmki. malum arda çekemiyo götünü.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın kendisini soyunma odasında ziyaret ettiğini söyleyen Fatih Terim, “Sağ olsun şimdi Abdurrahim Bey geldi, onunla da konuştuk. Listemizde birçok isim var, inşallah onları Galatasaray’a kazandıracağız. 5 Ekim’e yaklaşırken takımımızdan memnunuz ama olası eksikleri de gidermeye çalışıyoruz” değerlendirmesinde bulundu. biraz bu dönemi de işaret eder gibi.

Fener aciklama yapsa ki Aston villa hem samatta yi verdi hemde 6 milyon euro ödeme yapacaklar fenere buna inanacak fenerliler var

Marka tanınırlığı veya farkındalığı öyle tek ismi vitrin yüzü yaptım, şimdi beni dünya tanır ile olmuyor. Aynen aynen yazacağına aç iki makale oku marka ve pazarlama ile ilgili. Altı boş önermeler ile ampır ampır konuşuyorsun.
Ne alaka?
Sen veya siz zaten herkes taniyor dedin -dediniz, ben de hayir dedim. Pazarlama ile ilgili birsey mi dedim? Madem pazarlama dedin, mesela Uzakdogu turnesi yapsan, Zlatanli takim mi Zlatansiz takim mi daha ilgi gorur?
Oyle ya da boyle adam sadece futbolcu degil. Hollywood stari gibi hem ergenler, hem kadinlar, yasli, cocuk vs vs futbolla ilgisi olmayanlar tarafindan da takip edilen birisi. Adam tv gibi, her eve giriyor.

O mesajı bulalım

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Nöbet arşivinde buldum. Üstelik kağnı gibi dememişim sadece videosunu koymuşum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt