Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru demiş lakin takım yapısını ona uygun dizayn edersen işler değişir ki bunların ben bir yerden sonra çift forvet oynamak zorunda kalacaklarını düşünüyorum.
Bunlarda takım yapısı diye bir şey yok ki admirim. Stoperlere bakıyorsun ikisi de hızlı ama dengesiz, beklere bakıyorsun savunma 2.planda ortasahaya bakıyorsun sosa dışında inceci adam yok o da 35 yaşında ne kadar oynar belli değil, kanatlara bakıyorsun ferdi dışında eli yüzü düzgün biri yok, forvete bakıyorsun daha yeni samatta geldi öyle aman aman bitiriciliği olan bir adam değil. Bu takım zannımca kontratak dışında bir şey oynamaz gibi

Terim bu konudaki bağlarını hiç kullanmıyor ya, yıllarca Mou'dan neler neler alınabilirdi.
Ben de bunu anlamıyorum. Elit teknik direktörler arasında irtibatta olmadığı hiç kimse yoktur eminim. Wenger'i evinde ağırlamış adam. İtalya'da Floransa'da yolda yürüyemez millet başına üşüşür. Tottenham, Fiorentina, Milan vb gibi kulüplerden istediğini alamaz mıydı?
Transfer döneminin başından beri Oliver Skipp diyorum adamı Norwich'e verdiler Jack Clarke var sağ kanada hızlı çocuk 2 yıl kiralık gelir.

Normalde kim taşıyorduki? En fazla Ferdi oynar sağda ki o çocuk sonradan girince daha etkili.

Caner top sürüp uzun top atıp duruyor 2 maçtır, başka da bir şey yapmıyorlar.

İşte bende bu yüzden bu heriflerden gol yiyeceğimizi düşünmüyorum. Bizim gecen sene ilk yarıdaki halimize benziyorlar herkes statik ayağına top bekliyor. O halimizden bile daha kötüler

Bu arada yerli oyunculara lig içinden maks verilecek para 7-8 milyon lira olmalı artık, olabildiğince 3-4 verilmeli, üstüne çıkarsan gönderemiyorsun.

Neyseki kur sabitlendi de Akbaba, Çalık sözleşmeleri insani seviyelere indi.

Ugur meleke de begenmis eteboyu, burdaki bazi arkadaslar cöp dedi. Bende begendim sahsen. Begenmeyenler nesini begenmedi veya ne umuyordu ne buldu??

Ben begenmedim. Benim orta sahadan beklentim 6 numara ise topu kapsin iyi sut atsin top iyi oyuna soksun.
8 numara ise iyi al ver yapsin sut atsin ara pasi atsin ara da bir skor yapsin.
10 numara ise hem asist hem gol yapsin rakibe tehtid olsun.

Bu arkadadin iyi yapabildigi tek sey mucadele etmek. En azindan nijeryali oyuncudan sprint atmasi hizli top surmesi de bekliyorum ndiaye gibi. O da yok ama 3 aydir idman yapmiyor izlemek lazim.

antalyadan Doğukan Sinik'i istemek lazım Şener+Ahmet verelim Doğukan gelsin, Emre Kılınç gibi geleceği var bence, onun gibi merkez orta sahaya evrilebilecek bir stili var

Ben de bunu anlamıyorum. Elit teknik direktörler arasında irtibatta olmadığı hiç kimse yoktur eminim. Wenger'i evinde ağırlamış adam. İtalya'da Floransa'da yolda yürüyemez millet başına üşüşür. Tottenham, Fiorentina, Milan vb gibi kulüplerden istediğini alamaz mıydı?
Transfer döneminin başından beri Oliver Skipp diyorum adamı Norwich'e verdiler Jack Clarke var sağ kanada hızlı çocuk 2 yıl kiralık gelir.

Şunu kiralasak makul bir opsiyonla, mevzu biterdi şu an.

Gariptirki hücumda en çok iş yapan oydu duran toplarda, Rize maçını aldırdı, Hatay maçını da aldırıyordu az kalsın.
Duran toplarda haklısın hep +1 oyuncu konumunda ama dikkat ettiysen Hatay hep soldan bindirdi. Riberio yerine akıllı bir adam olsaydı delik deşik ederlerdi o da habire topa basıp geri çekti vs. Bence bizim sol tarafta Onyekuru tarzı bir adam olsa deler geçer GG'yi.

Bu dogrumu ya?? Dogruysa supermis. Aponun kastettigi buydu demek

yalan, doğrusu bu.

preliminary round – €220,000
• first qualifying round – €240,000
• second qualifying round – €260,000
• third qualifying round – €280,000
• play-offs – €300,000

Bergwijn bize dusmez. Mou onu gecen sene isteyerek aldirmisti devre arasinda, kiralik da olsa gondereceklerini zannetmiyorum.

Ben begenmedim. Benim orta sahadan beklentim 6 numara ise topu kapsin iyi sut atsin top iyi oyuna soksun.
8 numara ise iyi al ver yapsin sut atsin ara pasi atsin ara da bir skor yapsin.
10 numara ise hem asist hem gol yapsin rakibe tehtid olsun.

Bu arkadadin iyi yapabildigi tek sey mucadele etmek. En azindan nijeryali oyuncudan sprint atmasi hizli top surmesi de bekliyorum ndiaye gibi. O da yok ama 3 aydir idman yapmiyor izlemek lazim.
''Benim orta sahadan beklentim 6 numara ise topu kapsin iyi sut atsin top iyi oyuna soksun.'' = 20 m euro
''8 numara ise iyi al ver yapsin sut atsin ara pasi atsin ara da bir skor yapsin.''=25 m euro

Bergwijn bize dusmez. Mou onu gecen sene isteyerek aldirmisti devre arasinda, kiralik da olsa gondereceklerini zannetmiyorum.
Taktik değiştirmezse sol kanada Son, Bale, Reguilon transferinden sonra da kanada devşireceği Sessegnon var admirim. O yüzden forma şansı az diyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt