- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.683
1,5 civarı diye düşündümMaaşda ciddi indirim 2.8 den 2.5 mi? Yoksa 2.8 den 1.7-1.8 mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1,5 civarı diye düşündümMaaşda ciddi indirim 2.8 den 2.5 mi? Yoksa 2.8 den 1.7-1.8 mi?
Diagnenin gol atamaması takımın salaklığı beklerimiz dibe kadar girip topu yerden ceza sahası yayına çevireceklerine azcık kabiliyetli olup havadan diagnenin olduğu yere orta açabilseler hajduk'a hattrick yapardı aslanım
Ozaman olur, baskasi gelmicekse gelsin seri1,5 civarı diye düşündüm
Turkiye'nin yerini bilmeyen insanlar futbolla alakalari var ise mutlaka CimBom'u duymuslardir. Merka etme.Zlatan bizde olsaydi, Galatasaray'i dunyada tanimayan kalmazdi.
Hava topuna çıkmayan adam diagne mi?hava topuna çıkmayan adama nasıl orta kessinler
Topa dokunmuyor bile, nasil penalti degil ?4-0 görunce rangers ezdi sandim. Willem daha cok pozisyona girmis. 1ci gol penalti degil, ikinci gol kaleci yumurtlamis. Biz bunlari eleriz allahin izniyle
Tam bir gerizekalı. Her mevkide bir oyuncu mu olur sadece. İyice havlak oldu bu ya zaten sevmezdim.Şenol Güneş: "Zamanında yabancının 5'ten fazla olmasını istememiştim, yine aynısını söyledim. Rıdvan varken N'Sakala'yı almışsın, Rıdvan'ı oynatsan, o zaman N'Sakala'yı neden aldın derler."
![]()
MALŞenol Güneş: "Zamanında yabancının 5'ten fazla olmasını istememiştim, yine aynısını söyledim. Rıdvan varken N'Sakala'yı almışsın, Rıdvan'ı oynatsan, o zaman N'Sakala'yı neden aldın derler."
![]()
Adamada dokundugunu görmedim. Adam atmis kendini. Zamaninda arif de guzel birakirdi kendisini. Malum ön elemelerde VAR da yok. Hakem bi guzel yemisTopa dokunmuyor bile, nasil penalti degil ?
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1.5 veririz maks.Maaşda ciddi indirim 2.8 den 2.5 mi? Yoksa 2.8 den 1.7-1.8 mi?
Be koduğum 4 senede kaç tane 20 yaş altı oyuncu oynattın kafa ütülüyorsun.Şenol Güneş: "Zamanında yabancının 5'ten fazla olmasını istememiştim, yine aynısını söyledim. Rıdvan varken N'Sakala'yı almışsın, Rıdvan'ı oynatsan, o zaman N'Sakala'yı neden aldın derler."
![]()