Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şenol Güneş: "Zamanında yabancının 5'ten fazla olmasını istememiştim, yine aynısını söyledim. Rıdvan varken N'Sakala'yı almışsın, Rıdvan'ı oynatsan, o zaman N'Sakala'yı neden aldın derler."

EixaeS6WsAElCTR

Diagnenin gol atamaması takımın salaklığı beklerimiz dibe kadar girip topu yerden ceza sahası yayına çevireceklerine azcık kabiliyetli olup havadan diagnenin olduğu yere orta açabilseler hajduk'a hattrick yapardı aslanım

hava topuna çıkmayan adama nasıl orta kessinler

alınan oyuncuların büyük cogu erolun istedıklerı degil büyük ihtimalle belesoglu ve yalıcocugunun istedigi oyuncular

erolun idman yaptırmak dısında bir vasfı yok şu anda

Şenol Güneş: "Zamanında yabancının 5'ten fazla olmasını istememiştim, yine aynısını söyledim. Rıdvan varken N'Sakala'yı almışsın, Rıdvan'ı oynatsan, o zaman N'Sakala'yı neden aldın derler."

EixaeS6WsAElCTR
Tam bir gerizekalı. Her mevkide bir oyuncu mu olur sadece. İyice havlak oldu bu ya zaten sevmezdim.

Seri anadan doğma cimbomlu mu ki fahiş indirim yapıyor? Bana uydurma geliyor bu haberler

EixaeS6WsAElCTR
Be koduğum 4 senede kaç tane 20 yaş altı oyuncu oynattın kafa ütülüyorsun.

Türkler Avrupa'ya gidiyor genç yaşta, Avrupa'da oynuyor tarihin hangi döneminde buna ulaşabildin sen?

Zerre kafa yok bunlarda.

Galatasaray tarihinin en buyuk kaziklarindan olan, 10 numarali formamizi giymis acik ara en kotu futbolcuya yeni sozlesme yapmak icin Galatasaray dusmani veyahut aklini yitirmis olmak lazim.

Ülkede Fatih Terim ve Ünal Karaman dışında karakter sahibi bir yerli hoca bulmakta zorlanıyorum. Hemen hepsi yalama olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt