Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bize yerli oyuncular lazımdı nedense kimseyi alamayan bir yönetim var..

Meşhur atasözüdür "domuz gönü post olmaz"
Ermeni'den dost olur, ama kuştan dost olmaz
Bir ülkede ihanet bu kadar serbest olmaz!

İtalyan takımları bizim lige çökmeye başladı.Akıllı iş valla.Mesela Marcao kalitesinde bir adamı portodan almaya kalksan sana 50 kağıt fiyat çekerler.

Bursalı mısın sen? Ben de orada büyüdüm.

Yeni başkana bayağı cimri diyorlar, Ali ile Burak'ı sağlam kitleyecek gibi.
evet bursalıyım.Bursanın en büyük şansızlığı rahmetli başkanda dahil bütün başkanlarının deli gibi paralar çalmalarıdır.Bursayı şampiyon yapan yazıcı 2 otel dikti şampiyon olduktan sonra ki en az çalan o idi düşün artık.Şuan ki başkanı bilmiyorum Burak kapacak daha bizim seviyemizde değil gelebilir mi bilmiyorum ama Ali Akman için daha 2 yıl önce bursasporlu arkadaşlar enesi boşver Ali diye biri var 5 enes eder diyorlardı.Bende izledim bir iki maç çocuk full kalite

evet bursalıyım.Bursanın en büyük şansızlığı rahmetli başkanda dahil bütün başkanlarının deli gibi paralar çalmalarıdır.Bursayı şampiyon yapan yazıcı 2 otel dikti şampiyon olduktan sonra ki en az çalan o idi düşün artık.Şuan ki başkanı bilmiyorum Burak kapacak daha bizim seviyemizde değil gelebilir mi bilmiyorum ama Ali Akman için daha 2 yıl önce bursasporlu arkadaşlar enesi boşver Ali diye biri var 5 enes eder diyorlardı.Bende izledim bir iki maç çocuk full kalite
Yani bir dönemin yıldızı Serkan Kurtuluştu sonu çöp oldu.

Sınır gelirse seviye düşecek, Kapacak gibi adamlar değerlenecek.

marcao 1 hafta okula gitmemiş, hocası gabrieli oynatmaya baslamıs arsenaldeki
belliydi zaten bizimkinin okumicağı

Yani bir dönemin yıldızı Serkan Kurtuluştu sonu çöp oldu.

Sınır gelirse seviye düşecek, Kapacak gibi adamlar değerlenecek.
kesinlikle öyle olacak ve aç gözlü anadolu kulüpleri ki başkanlarının çoğunluğu ali koçun adamı iş çığrından çıkabilir.Ali Akman belki amcasından dolayı bize gelir Galatasraylı olabilir onun dışında o çocuk avrupaya gider büyük olasılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt