Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bedelsiz kiralama olursa belki 1 adam daha gelir eğer AL gruplarına kalırsak.
taylanı gördükten sonra o pozisyonda ağır adam istemiyorum umarım almayızOkay'ı yedek bırakmışlar.
Düzgün bir adam alma şansımız %3 civarındataylanı gördükten sonra o pozisyonda ağır adam istemiyorum umarım almayız
magnus andersen gibi seri adam almak lazım
Belki gençlere şans gelir iştekalite eksiği malum da takımın nicelik eksiği de var kulübe için
bazı mevkilerde yeterince alternatif de yok
evet bursalıyım.Bursanın en büyük şansızlığı rahmetli başkanda dahil bütün başkanlarının deli gibi paralar çalmalarıdır.Bursayı şampiyon yapan yazıcı 2 otel dikti şampiyon olduktan sonra ki en az çalan o idi düşün artık.Şuan ki başkanı bilmiyorum Burak kapacak daha bizim seviyemizde değil gelebilir mi bilmiyorum ama Ali Akman için daha 2 yıl önce bursasporlu arkadaşlar enesi boşver Ali diye biri var 5 enes eder diyorlardı.Bende izledim bir iki maç çocuk full kaliteBursalı mısın sen? Ben de orada büyüdüm.
Yeni başkana bayağı cimri diyorlar, Ali ile Burak'ı sağlam kitleyecek gibi.
Yani bir dönemin yıldızı Serkan Kurtuluştu sonu çöp oldu.evet bursalıyım.Bursanın en büyük şansızlığı rahmetli başkanda dahil bütün başkanlarının deli gibi paralar çalmalarıdır.Bursayı şampiyon yapan yazıcı 2 otel dikti şampiyon olduktan sonra ki en az çalan o idi düşün artık.Şuan ki başkanı bilmiyorum Burak kapacak daha bizim seviyemizde değil gelebilir mi bilmiyorum ama Ali Akman için daha 2 yıl önce bursasporlu arkadaşlar enesi boşver Ali diye biri var 5 enes eder diyorlardı.Bende izledim bir iki maç çocuk full kalite
Düzgün bir adam alma şansımız %3 civarında
kesinlikle öyle olacak ve aç gözlü anadolu kulüpleri ki başkanlarının çoğunluğu ali koçun adamı iş çığrından çıkabilir.Ali Akman belki amcasından dolayı bize gelir Galatasraylı olabilir onun dışında o çocuk avrupaya gider büyük olasılıkYani bir dönemin yıldızı Serkan Kurtuluştu sonu çöp oldu.
Sınır gelirse seviye düşecek, Kapacak gibi adamlar değerlenecek.