Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yıl kiralık deniyor , neden olmasın ki

Kargaların talisca modeli olabilir

Üstelik bayern de onlarca cuisance var

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yahu bende bunu anlamıyorum.neden olmasın ki. bu adam olmaz başkası olur.Bize direk katkı verecek adamlar lazım.Birde böyle bir kanat alacaksın.Varsın satın alma opsiyonu olmasın.Bize şu geçici dönemde katkı yapsın şampiyon olalım.Genç scout transferide seneye rahat rahat yaparız.

Bence 10 milyon Euro’da çoktu

Tabi şikecilerin şikeli transfer rakamlarıyla kıyaslarsak haklısın ama 10 milyon Euro’ya ozanı sattık şu an min 30-40 milyon Euro piyasa değeri var değerini 3e 4 e katladı

4 milyona Marcao 8 milyona luyindama aldık Marcao değerini en az 5 e luyindama da 2 ye katladı. 10 milyon Euro’yu verdiğimiz adam bu şekilde değerini en az 2 ye katlamalı

Papaz her zaman pilav yemez, her transfer tutmaz diagne ffp yi atlatmak için bir projeydi ama tutmadı.

IMG_2038.webp

Yahu bende bunu anlamıyorum.neden olmasın ki. bu adam olmaz başkası olur.Bize direk katkı verecek adamlar lazım.Birde böyle bir kanat alacaksın.Varsın satın alma opsiyonu olmasın.Bize şu geçici dönemde katkı yapsın şampiyon olalım.Genç scout transferide seneye rahat rahat yaparız.

Parayı basıp alamıyorsak kiralık oyunculara çökeceğiz yapacak bir şey yok

Kargalar talisca yı kiraladı 2 sene kafa rahat takıldılar

Saracchi yi 1.5 senelik kiralamasak bir de bu sezon sol bek arıyorduk yana yakıla
Keza onyekuru dan 2 sene faydalandık geçen sezonun başında kiralamış olsaydık şampiyonduk.

Genç potansiyelli oyuncusunu varsa 2 yıl kiralayan çökelim direkt.

—Gustavo-Ozan
———-Sosa
Thiam———-Samatta
———Ze Luis———

Pivot sc alırlarsa iyi kadro bu yıl ilk 3e girerler

ben irfanı beğeniyorum.Şu başakşehirde geçen yılın şampiyonu olan takımda farklı olan fark yaratan tek oyuncu.Fiziği de iyi.Taylan-İrfan-Belhanda fena mı olur ya .Ayrıca sanırım sağ açıkta oynamışlığı var bunun

Galasevgisinin profiline uyan 5 isim var sadece, Imparatorunda maç sonrası açıklamalarını göz önünde bulundurursak, (yeni marcaolar vs.):

1. Bruno Jordaõ
2. Sieben Dewaele
3. Show
4. Vasilije Janjicic
5. Dante Rigo

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt