Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.603
- 12.107
- 1.418
İrfan bikmis top oynuyor gecen haftada son pozisyonda isyan etmis reklam tabelalarini tekmelrmisti gondermezlerse gram verim alamazlar ama bize degil ali koc amcasina verirler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göksel bey hedefi olmayan irfan ve okan hocamı salar mıIrfan hedefi olmayan okan hocami salar mi
Ekli dosyayı görüntüle 96181
Evet arkadaşlar bu haber paylaşmam doğru olmazdı ama dayanamadım artık. Yeni transfer benim. Boş sözleşmeye imzamı atarak takımımıza transfer oldum. Covid nedeniyle tek başıma konuşma yapıyorum kusura bakmayın. H.o
Sokarim bu işin içine, ilk keşfedenlerden biri bizdik, kaçtı eleman...4m euro +bonus Milan
Yürüyecek hali kalmamış harbi adamınBaşakşehir kimleri yollayacak acaba? Dembaba'yı yollarlar gibime geliyor.
Crivellide guclu ama yeteneksiz diagne gibi adam lazimYürüyecek hali kalmamış harbi adamın
Bugun leipzig sportif direktoru sey demis. 13 yasindan beri sachoyu izliyoruz, istedik dortmunda gittiSokarim bu işin içine, ilk keşfedenlerden biri bizdik, kaçtı eleman...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bak bunu burdan alın.Ekli dosyayı görüntüle 96181
Evet arkadaşlar bu haber paylaşmam doğru olmazdı ama dayanamadım artık. Yeni transfer benim. Boş sözleşmeye imzamı atarak takımımıza transfer oldum. Covid nedeniyle tek başıma konuşma yapıyorum kusura bakmayın. H.o
Şöyle bir 5 6 sayfa geriden gelsen görürsün...Denmark li ya da Norveçli kim bi tahmin var mi