Eser Say
Aslan Üye
- 12 Temmuz 2015
- 7.973
- 5.482
- 1.593
vermiştir transfer profu menejere 3 5 bi şey. en az 20 sene formayı çıkarmayacak diyen beyfendi yani.Kitleme? Bonservis ödenmedi maaş desen yok gibi bişey nesi kitleme bunun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vermiştir transfer profu menejere 3 5 bi şey. en az 20 sene formayı çıkarmayacak diyen beyfendi yani.Kitleme? Bonservis ödenmedi maaş desen yok gibi bişey nesi kitleme bunun?
Ne kadar Arda'ya karşı çıkmış olsam da fb derbisinde direkt sahaya sürerim. Affetmem.@Gökhan Sancak Fenerbahce derbisine Ardasız kadrolar kuruyorlar rts.
Adam formayı giymedi ki adam gibi. Her menajer komisyon alır ayrıca. Eleştireceksek bile net done kullanın.vermiştir transfer profu menejere 3 5 bi şey. en az 20 sene formayı çıkarmayacak diyen beyfendi yani.
yani eleştiriken de sana sormayalım di mi? bırak eleştireyim, müsade et. istediğim doneyi de kullanayım bırak bi düş yakamdan hadi.Adam formayı giymedi ki adam gibi. Her menajer komisyon alır ayrıca. Eleştireceksek bile net done kullanın.
Belhanda'nın menajeri Fransa'dan iki kulüple görüşüyor.
Galatasaray kesinlikle genç bir orta saha alacak belki iki de olabilir.
[ @SuleymanRodop ]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bana sor demiyorum, ama haksız eleştiriye de karşı çıkarım.yani eleştiriken de sana sormayalım di mi? bırak eleştireyim, müsade et. istediğim doneyi de kullanayım bırak bi düş yakamdan hadi.
ben bu şekilde düşünmüyorum. ya tutarsa mantalitesiyle ilerleyemeyiz. yanlış var ortada. ayrıca eleştirilebilecek bir transfer. neden sadece maliyetini düşünüyorsunuz ki?Sekidika gibi oyuncular risksiz yatırım , tutarsa kazanım olur , tutmazsa gönderirsin maaşını karşı takım öder.
Eleştirilecek nokta bu transfer değil.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bir önceki mesajımda da yazdım. BEn sana donemi ileteyim, neden sadece maliyet olarak düşünüyorsun eleştiriyi? Ben 20 yıldır aktif takip ediyorum bu takımı ya tutarsa mantalitesi işlemiyor. Rahatsız edici bir mantalite. Maliyetsiz ok, hadi diyelim menajere de para vermedi ok. Fakat Senin kadronu belki de yapman gereken transferi engelliyor.Bana sor demiyorum, ama haksız eleştiriye de karşı çıkarım.
yani eleştiriken de sana sormayalım di mi? bırak eleştireyim, müsade et. istediğim doneyi de kullanayım bırak bi düş yakamdan hadi.
Boş yapıyorsun, yapma.ben bu şekilde düşünmüyorum. ya tutarsa mantalitesiyle ilerleyemeyiz. yanlış var ortada. ayrıca eleştirilebilecek bir transfer. neden sadece maliyetini düşünüyorsunuz ki?
Sadece maliyete göre eleştirmek anlamsız.
yaşına ve terbiyene veriyoum delikanlı.Boş yapıyorsun, yapma.
bende niye acılmıyor yav bu foto
bir önceki mesajımda da yazdım. BEn sana donemi ileteyim, neden sadece maliyet olarak düşünüyorsun eleştiriyi? Ben 20 yıldır aktif takip ediyorum bu takımı ya tutarsa mantalitesi işlemiyor. Rahatsız edici bir mantalite. Maliyetsiz ok, hadi diyelim menajere de para vermedi ok. Fakat Senin kadronu belki de yapman gereken transferi engelliyor.
Bence hatalı,
bir önceki mesajımı da sevmedim, kırdıysam özür.
Kitlemek derken? Beleş geldi yillik ucreti de 200k. Bu mu kitlemek?sekidika'yı ne kitlemişlerdi bize ya. nasıl da coşmuştu bazı arkadaşlar. yılın transferi çok işe yarar diye diye haha