Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhandayı paketlersek olması gereken;

Muslera
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Feghouli J.Mario Nainggolan EmreK
Falcao​

Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamalarını gördüm de Bankalar birliği anlaşması önümüzdeki hafta imzalanacak demiş sanırım buna bankalar birliği ile anlaşma yapan diğer kulüplerle aynı zamanda imza atılır.

Sekidika gibi oyuncular risksiz yatırım , tutarsa kazanım olur , tutmazsa gönderirsin maaşını karşı takım öder.
Eleştirilecek nokta bu transfer değil.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben bu şekilde düşünmüyorum. ya tutarsa mantalitesiyle ilerleyemeyiz. yanlış var ortada. ayrıca eleştirilebilecek bir transfer. neden sadece maliyetini düşünüyorsunuz ki?

Sadece maliyete göre eleştirmek anlamsız.

Bana sor demiyorum, ama haksız eleştiriye de karşı çıkarım.
bir önceki mesajımda da yazdım. BEn sana donemi ileteyim, neden sadece maliyet olarak düşünüyorsun eleştiriyi? Ben 20 yıldır aktif takip ediyorum bu takımı ya tutarsa mantalitesi işlemiyor. Rahatsız edici bir mantalite. Maliyetsiz ok, hadi diyelim menajere de para vermedi ok. Fakat Senin kadronu belki de yapman gereken transferi engelliyor.

Bence hatalı,

bir önceki mesajımı da sevmedim, kırdıysam özür.

yani eleştiriken de sana sormayalım di mi? bırak eleştireyim, müsade et. istediğim doneyi de kullanayım bırak bi düş yakamdan hadi.
ben bu şekilde düşünmüyorum. ya tutarsa mantalitesiyle ilerleyemeyiz. yanlış var ortada. ayrıca eleştirilebilecek bir transfer. neden sadece maliyetini düşünüyorsunuz ki?

Sadece maliyete göre eleştirmek anlamsız.
Boş yapıyorsun, yapma.

bende niye acılmıyor yav bu foto

Bilmiyorum telefondan eklerken bi hata mi oldu acaba. Buyur.

20200925_031018.webp

bir önceki mesajımda da yazdım. BEn sana donemi ileteyim, neden sadece maliyet olarak düşünüyorsun eleştiriyi? Ben 20 yıldır aktif takip ediyorum bu takımı ya tutarsa mantalitesi işlemiyor. Rahatsız edici bir mantalite. Maliyetsiz ok, hadi diyelim menajere de para vermedi ok. Fakat Senin kadronu belki de yapman gereken transferi engelliyor.

Bence hatalı,

bir önceki mesajımı da sevmedim, kırdıysam özür.

Bu adama sen şu takıma kiralık gideceksin deseler mırın kırın etmeden gider. Nitekim gidecektir de çünkü maaş konusu konuşulmayacak kadar önemsiz bir miktar. Dolayısıyla kadroyu da kontenjanı da kilitlemiyor. Kilitleyen isimler yok mu, elbette var ama Jesse onlardan biri değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt