- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
Forumda beğenilmeyen çöp Telles.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumda beğenilmeyen çöp Telles.
Forumda futbolcudan da futboldan da anlamayan bir çöpçü kitle var, bunlar ne derse %90 tersi çıkıyor. Yönetim bunları toplasın fikir sorsun ve kimileri istemiyorlarsa onları alsın. Bir nevi anti-scouting team olarak kulübe bi fayda sağlarlar.
Bügün ya berabere biter yeniliriz.Çok winner takımız final maçlarında fakat böyle fiş çekme , bir takımı yenip kaosun içine atma işlerini beceremiyoruz yada iyi giden takımı deplasmanda yenme veya stad açılışını yapma gibi.Bügün feneri yensek o kadar transferin gazıyla falan adamlar 3.hafta olmasına rağmen kaosa gider ama malesef işte biz beceremeyiz bu işi , o yüzden ağır basan beraberlik bence
Var mıdır önemli gelişme modum
Var mıdır önemli gelişme modum
Renktaş euro kuru sabitlendi. Nerdeyse Kılınç kadar maaş alıyor şu an. Sakatlanmasa şanssızlık yaşamasa hiç düşünmeyeceğimiz bir yıllık ücretti. Bakalım sakatlıktan nasıl dönecek. Zaten ona göre uygun bir şekilde sözleşme yenilerler diye düşünüyorum.Emre Akbaba maçta olmayacak diye başlık yapmış BeIN sports.
Lan adam hangi maçta oldu ki zaten.
7-8 gün kaldı. Fransa’dan felan talibi olmalı. Önerin işte adamı kulüplere. 2 milyon’a gelip alsınlar.
1 sene sözleşmesi kaldı. ‘Cimbombomun çocuğu Akbaba’ acaba 1.8 milyon euroluk sözleşmesinden vaz geçebilecek mi? Kaç görüşme olacak mesela menajeriyle, sözleşme uzatma kararı alınırsa? Burada yerin dibine sokulan Arda gibi boş sözleşmeye imza atacak mı mesela? Yoksa menajerine ‘pazarlık yap’ talimatını mı verecek.
€1.800.000.. inanılır gibi değil.
1.1 civarı alıyor kur sabitlendigi için sözleşme yenilersek Max 9milyon veririz zaten.Emre Akbaba maçta olmayacak diye başlık yapmış BeIN sports.
Lan adam hangi maçta oldu ki zaten.
7-8 gün kaldı. Fransa’dan felan talibi olmalı. Önerin işte adamı kulüplere. 2 milyon’a gelip alsınlar.
1 sene sözleşmesi kaldı. ‘Cimbombomun çocuğu Akbaba’ acaba 1.8 milyon euroluk sözleşmesinden vaz geçebilecek mi? Kaç görüşme olacak mesela menajeriyle, sözleşme uzatma kararı alınırsa? Burada yerin dibine sokulan Arda gibi boş sözleşmeye imza atacak mı mesela? Yoksa menajerine ‘pazarlık yap’ talimatını mı verecek.
€1.800.000.. inanılır gibi değil.
Rangers maçından elenirsek aynı kadro devam, elersek 1 kiralık orta saha gelir. Çok giden gelen olmaz.Bugün maçtan sonra belli olacak kim gidecek kim kalacak, ben hala Belhanda'nın gideceğini düşünüyorum.
Vakit kalmıyor ki zaten Rangers maçından sonra 3 gün varRangers maçından elenirsek aynı kadro devam, elersek 1 kiralık orta saha gelir. Çok giden gelen olmaz.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi