Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda'nın ısrarla sahada tutulması hocaya yazar. Ama Belhanda ile uygun bir maaşa sözleşme uzatılsın diyen romantikler online mı acaba, ben asıl onu merak ettim. Alın size Belhanda. Daha ligin 3. haftasında patladı. Bu heriften kurtulmak şart oğlu şart.
Belhanda gitsinde yerine adam gelmese de olur o dereceye geldik artık lanet olsun bu adama

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Serinin değerini yine anladık.Evet fiziksel olarak zarar veriyor falan ama oyun kuruyor işte herif.

Serinin değerini yine anladık.Evet fiziksel olarak zarar veriyor falan ama oyun kuruyor işte herif.
Yav bırak umarım gelmez.

Anlatamazsın doğru ve hızlı pasın futboldaki önemini.

Al takımda 8 kişi koşan adamlardı, maç boyu 2 tane kilit pas attılar sadece birini falcao diğerini Babel attı.

Yav bırak umarım gelmez.

Anlatamazsın doğru ve hızlı pasın futboldaki önemini.

Al takımda 8 kişi koşan adamlardı, maç boyu 2 tane kilit pas attılar sadece birini falcao diğerini Babel attı.

Beğenmeyenleri de anlıyorum fiziksel olarak zarar veriyor falan ama zaten ligin buyuk bölumunu top sende oynuyorsun.Ustelik seri statik bir adam da değil epey koşuyor da.

Beğenmeyenleri de anlıyorum fiziksel olarak zarar veriyor falan ama zaten ligin buyuk bölumunu top sende oynuyorsun.Ustelik seri statik bir adam da değil epey koşuyor da.
Abicim fiziksel olarak sürekli koşan adam ne işe yaradı bugün? Kılınç naptı mesela Belhanda naptı?

Top çıkaramıyoruz Başak maçında da aynıydı stoperler 10 kere top döndürüyor Mariano da yok olmuyor oyun kuramıyorsun, sıkışınca top dağıtacak adam var mı? Var desin biri eyv diyeceğim.

Mevzu Seri de değil takımda 1 tane playmakerlık yapacak adam yok, top sendeyse playmakerın olacak, bu takımla anca geçiş oyunu oynanır onda da hücum hattın kağnı gibi.

Transfer planlamasi yapilirkene neden süratli futbolcu alinmiyor bizim takima? Düsünün bügün iki kanatimiz süratli olsa mac böyle bitermiydi?

Caner bilmem kac orta kesti bizim ceza sahasina neden? Cünkü karsidinda süratli bir oyuncu olmadi icin. Takim agir agir hucuma kalkiyor cünkü topu alip da tempo yapacak neredeyse bir tane adam yok bizim takimda.

Bunu orta sahada belki ilerde etebo yapar ama bu yetmez, hangi mevkiye oyuncu aliyorsan al hizli olsun bu adam.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam iyi oynamadık ama Altay olmasaydı maç bizimdi.fener tipik anadolu takımı gibi oynadı. Ölümuz şampiyon olur ligde ama avrupada olmaz.

Acilen sağlam bir orta saha, hızlı kanat ve genç ve güçlü bir forvet.

Feghouli ile Arda ile kanat olmaz.

Taylan böyle devam ederse, semeye 15 milyona avrupaya satarız.

Luyindama bügün herkesi karısı yaptı.

Omar orta şekerli, linned iyi bir yedek.

Falcao verirsen atar, şapkadan cikaramaz, belhanda yeterince hırslı değildi.

Emre artık kanata oynaması lazım.

Yol yakınken Diagne satılmalı, gerekirse başak ile takas yada beşiktas ile takasa bakılmalı.

Fenerden bir bok olmaz, Gustavo bu arada süper bir orta saha, onun gibi birmi bulsak tamamız.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt