Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazırmısınız 5 ekimde ki açıklamaya?
956x538-1587300974450.jpeg.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

onun sebebını söyliyeym oyuncuların bir kısmı erolun bir kısmı emrenın istegiyle alındı
yanı corba gibi takım yaptılar belli planlama yok
fenerden kimi istersın deseler gustavo ve ferdi dısında 3.adam sayamam şu an

ozan istikrarsz sosa fiziken yok gustavo olmasa neler olur canlı görecez

hucumuda bitik adamlardan kurdular samatta yerıne mutlaka top tutan forvet lazımdı

lemos iyi gibi savunmada ama bence esas sıkıntı tek oyun planları canerle doldur bosalt baska organizasyon yapamıyorlar
samatta bu taktikte kaybolur valla

Pozisyon vermedik, topu defanstan çıkaramadığımız için çok baskı yedik hocanın da dediği gibi geriden oyun kurabilecek ve mutlaka ama mutlaka hızlı kanat oyuncusuna çok ihtiyacımız var..

Aslında Feghouli bugün biraz daha iyi oynasaydı şuan çok farklı konuşuyor olabilirdik

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir tane arkaya top attık o da gol oldu, ofsayt oldu sayılmadı, Marcao ve Taylanın arasını kapattılar. Zaten tek yaptıkları bu oldu. İşte bir tane zeki oyuncumuz olsa 4-5 kere kaleciyle karşı karşıya kalırdık. Falcao nappsın bir tane zeki adam yokki aradan atsın adama. Emreyi kaçırsın bizim çok net bir 10 numaraya ihtiyacımız var azıcık kafası çalışan

2 hızlı kanat + regista gelsin defansif oynayalım kontrayla her maçı kazanırız illa pas oyununa gerek yok

Bu takım Seri varken 6.’ıncı olmadı mı ? defansif yönü berbat bir oyuncu. Şu saatten sonra da Belhanda’yı övenin kafasına kürekle vururum.

89da belhandayı çıkarmak yakışmadı hocam keşke 94te çıkarsaydın. Ne bu belhanda takıntısı adamın büyük maçlarda gram faydası yok

6 8 10 bilmem.

Takımı yönetecek bir adam gelmeli, tüm toplar onun üzerinden dağılmalı, en büyük ihtiyaç o şu an.

Luyindama insan üstü savunma yapıyor geçiş hücumlarında o yüzden defansif eksiklik bir şekilde giderilir.
Ya ihtiyaç ve istek o tarzda bir oyuncu orası kesin de, bu yönetim o tarz birini alabilir mi? Ben zerre ihtimal vermiyorum. Bugün kalbur üstü bir kesici OS olsaydı bile çok fark ederdi. Hani milletin kazma dediği Josef tarzında.

Artık kesici mi alırlar, oyun kurucu mu alırlar, 10 numara mı bilmem ama oyuncu profilinden de bağımsız olarak kaliteli bir orta sahaya ihtiyaç var. Anahtar kelime kalite. Kalite adam her türlü fark yaratır.

samatta bu taktikte kaybolur valla
samattayı fenerlilrin cogu hatta baskanları dahil izlememiştir

bizle adı gectıgınde 1-2 macını izledım belçikada aha dedım emenikenın daha teknık hali

savunma arkasına koşu yapan forvet duvar olma top tutma özelligi vs yok

yanı nokta santrafor olamaz ama cift forvet yaparsan iş yapar

Pozisyon vermedik, topu defanstan çıkaramadığımız için çok baskı yedik hocanın da dediği gibi geriden oyun kurabilecek ve mutlaka ama mutlaka hızlı kanat oyuncusuna çok ihtiyacımız var..

Aslında Feghouli bugün biraz daha iyi oynasaydı şuan çok farklı konuşuyor olabilirdik

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Feghouli az daha kotu oynasaydi desen daha iyi olurdu

Salakların yek yaptığı önde baskı, Marcao ve Taylanı kapatmak oldu. Yahu arkadaş böyle durumlarda 2-3 tane arkaya top atarsın hadi bakim gtleri yiyosa bi daha baskı yapsınlar. Ama yok arkadaş iq sorunu var takımda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt