Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem marcao gidicekti liyundamanın kaptanını niye almadık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

xelçuku verip ünder + bir miktar para alabiliriz galiba romadan

Olur da Marcao transferi daha düşük bir bedelle gerçekleşirse kimse şaşırmasın diye yazıyorum.

Zamanında bir Jardel transfer çıkmazı vardı ki evlere şenlik

Porto'nun Jardel teklifi
8 milyon dolar + Ricardo Costa+ Alenitchev + Chainho

Marsilya'nın Jardel teklifi
10 milyon dolar + Sebastian Perez + Jerome Leroy

S. Lisbon'un Jardel teklifi
5.8 milyon dolar + Robert Spehar + Pavel Horvat + Mbo Mpenza

Jardel Lisbon'a gitti. Bir de yediğimiz başka bir kazığı dönemin yöneticisinden duyalım
"Son darbe ise peşin ödeneceği söylenen parada yaşandı. Sporting’in vadesi 2004’e uzanan teminat mektubu verdiği, bunun nakite çevrilmesi için 500 bin dolar kesileceği öğrenildi.

Yönetici Abdurrahim Albayrak, “Jardel için aldığımız teminatı 500 bin dolar eksiğiyle kırdıracağız"

Not:
Lisbon'da sadece 6 maç forma giyen Spehar Galatasaray formasını 1 kez 30 dakika giydi.
Pavel Horvart ise 3 maçta 135 dk forma giydi, dönemin 2.başkanı Fatih Altaylı'ya göre alkolikti.
Mbo Mpenza ise hiç bir maçta forma giymedi.

Yönetim net şekilde oyalıyor.Başak ve fb maçlarını kayıpsız atlatırsak o keyifle transferi kapattık deriz tepki çekmeyiz kafasındalar.

eski maçkolik sitesinde skorun altında maç plus yazıyo o bölüm bu
gelmişken kralın istatistikleri ile sizi basbasa bırakayım.
BD850C1E-AD82-4B3D-A3D6-91EE9D66BC62.webp

yazma öyl kanat falan yapıştır hauge falan yaz
Zaten 15 + 2 milyon daha mi ne var. Ugrasmak istemedim, sadece ana para Okay ve Evander icin harcansin demek istedim. Ayrica Belhanda ve Babel de giderse en az 20 milyon butcemiz olur. 2 bonservis 2 kiralik yapabiliriz. Veya Okay yerine Kuzeyli birisi vardi, onu da alabiliriz.

Olur da Marcao transferi daha düşük bir bedelle gerçekleşirse kimse şaşırmasın diye yazıyorum.

Porto'nun Jardel teklifi

Jardel Lisbon'a gitti. Bir de yediğimiz başka bir kazığı dönemin yöneticisinden duyalım
"Son darbe ise peşin ödeneceği söylenen parada yaşandı. Sporting’in vadesi 2004’e uzanan teminat mektubu verdiği, bunun nakite çevrilmesi için 500 bin dolar kesileceği öğrenildi.

Yönetici Abdurrahim Albayrak, “Jardel için aldığımız teminatı 500 bin dolar eksiğiyle kırdıracağız"

Not:
Lisbon'da sadece 6 maç forma giyen Spehar Galatasaray formasını 1 kez 30 dakika giydi.
Pavel Horvart ise 3 maçta 135 dk forma giydi, dönemin 2.başkanı Fatih Altaylı'ya göre alkolikti.

Bu transferden bir çok yönetici nasiplenmiştir. Zamanında Galatasaray'ın parasını yemeyen kalmamıştı zaten. Son dönemde bazı fosillerin kudurmalarının sebeplerinden birisi de musluğun kesilmiş olması.

Zaten 15 + 2 milyon daha mi ne var. Ugrasmak istemedim, sadece ana para Okay ve Evander icin harcansin demek istedim. Ayrica Belhanda ve Babel de giderse en az 20 milyon butcemiz olur. 2 bonservis 2 kiralik yapabiliriz. Veya Okay yerine Kuzeyli birisi vardi, onu da alabiliriz.
Abi iyi niyetli hatta açıkçası biraz da hayalperestsin. Belhanda'nın yıllık maliyeti bonuslarla 4 milyonu aşıyor. Babel bu yaşnıda net 2 milyon alıyor. Hiç bir kulüp bu adamlara totalde 5 milyon bonservis vermez. Unut. Belhanda'yı 2-3 milyona yollarlar en iyi ihtimalle. Babel de alacağına karşılık bonservisi verilir.

Porto'nun Jardel teklifi

Not:
Marsilya teklifi çok iyimiş be

Abi iyi niyetli hatta açıkçası biraz da hayalperestsin. Belhanda'nın yıllık maliyeti bonuslarla 4 milyonu aşıyor. Babel bu yaşnıda net 2 milyon alıyor. Hiç bir kulüp bu adamlara totalde 5 milyon bonservis vermez. Unut. Belhanda'yı 2-3 milyona yollarlar en iyi ihtimalle. Babel de alacağına karşılık bonservisi verilir.
Yanlis anlamissin.
15 milyon Marcao
2 milyon civari suan olan butcemiz
Babel, Belhanda maasi bonservis gosterip satmak. 20 22 civari butce cikabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt