Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni nöbet konusunda bol bol gelen transfer görürüz umarım

Tahmin ettim o olduğunu da, onunki biraz kişisel görüş gibi geldi. Doumbia'yla ilgili çok olumlu konuşmuştu sanırım ama Doumbia bana çok iyi gelmedi mesela.

Genç oyuncuların çoğunda defolar var zaten, bugün 15'e gitmesin denilen Marcao'nun da önemli defoları var, mevzu alıp geliştirebilmek.
Luis Abramla ilgiliyse olumsuzum çünkü luyindama gibi maç içi dalgalanma çok yaşıyor ve luyi çok çok daha kaliteli stoper olsa bile bazen bizi aşırı korkutuyor

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Marcao gider gitmez olayın orasında değilim,
Benim sahsen takıldığim olay şu,sanki mecburmuşuz gibi ne kadar ucuza satabiliriz onun derdindeyiz,
Porto,Ajax oyuncu satarken 50,60 tan kapıyı acıyor biz de Roma gelmis 12 ile bizde 13 olsun bari sanki fazla fiyat söylemeye utanıyoruz,

Ulan 30 la aç görüsmeyi fazla mı buldular tamam satmiyoruz işinize gelirse.Adamlar masaya oturuyor indire indire belki 8 e kadar indiriyor yahu mecbur değilsin ki,bunu anlayamıyorum.

doumbiayi bekletiyorlar herhalde

Adamların Belçika'da Hollanda'da yıllardır kullandığı kulüpler var. Bazen vatandaşlık için bazen gelişim için. Sarr için de bence ilk aşamada Lampard rotasyonda kullanacaktır fazla forma şansı bulamazsa PL ya da Championship'te bi ekibe verir
Iyi de Sarr o kadar toy oyuncu degil. Bence onun ihtiyaci bizim lig gibi sert bir lig. Marcao satilacaksa mutlaka zorlamaliyiz.

Marcao gider gitmez olayın orasında değilim,
Benim sahsen takıldığim olay şu,sanki mecburmuşuz gibi ne kadar ucuza satabiliriz onun derdindeyiz,
Porto,Ajax oyuncu satarken 50,60 tan kapıyı acıyor biz de Roma gelmis 12 ile bizde 13 olsun bari sanki fazla fiyat söylemeye utanıyoruz,

Ulan 30 la aç görüsmeyi fazla mı buldular tamam satmiyoruz işinize gelirse.Adamlar masaya oturuyor indire indire belki 8 e kadar indiriyor yahu mecbur değilsin ki,bunu anlayamıyorum.
:d tatlı

Yunus bu kafayla Demirsporda da forma şansı bulamaz inşallah beni yanıltır. Demirsporluyum aynı zamanda sağ kanat eksiği vardı bir oyuncu lazım diyorduk umarım Yunus bu fırsatı iyi değerlendirir
keşke ali yavuzu alsaydınız
yunusun başarılı olacagını dusunmuyorum orda
Ali Fiziği ve hızıyla her turlu tutunurdu orda

2 yıl Malang Sarr kiralaması iyi olur aslında bu arada, Hauge ,İrfan ve Okay alınır, sezon sonu da Abram'a bedavaya çökeriz

@Özgür Ayten üstat elbette kimseye cevap vermek ya da bir şey yazmak zorunda değilsin biliyoruz. Fakat seni etiketleyip bir mesajını bekleyen onlarca üye varken çıkıntılık yapan bir arkadaşı alıntılayıp yazsak bir türlü yazmasak başka türlü diyorsun.

O kadar insanı görmezden gelip neden sadece olumsuz yazan birisini kaale alıp cevaplıyorsun. Merakımdan soruyorum sadece.

keşke ali yavuzu alsaydınız
yunusun başarılı olacagını dusunmuyorum orda
Ali Fiziği ve hızıyla her turlu tutunurdu orda
Santrfor bölgesinde 3 4 kaliteli oyuncu var zaten bi sağ kanat eksikti aslında sağ taraftada oyuncular var ama yetersiz bakalım Yunus bu fırsatı değerlendirse oynar bu fizikle imkansız ama hayırlısı

Acilen profesyonel bir transfer komitesi şart bize. Albayrakla Günayla olacak iş değil. Tabi Ali Koç tarzı fm oynar gibi bir komiteden bahsetmiyorum.

Marcao 15'e giderse sol ayaklı aynı tarz bir hamle lazım ama bu sefer 4 Milyona bulamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt