Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu belhandayi savunanların derdi belhandiyi sevmeleri felan değil. Herkesten farklı olayım bana kizsinlar göz önünde olayım diyen 15 yaş kitlesi başka birşey değilim artık iyice emin oldum.Cunku ortada birşey yokken birden bir foto atıp belhanda övücü şeyler yaparak ilgi istiyorlar.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yaw bu fatih hiç güven vermiyor irfan can demba ba uzaktan sık sık şut deneyebilirler ve ne yazık ki başarılı da olabilirler bence bize kaleci lazım en az orta saha kadar

forma alıncagı zaman taraftarı arıyorsunuz uygulama için taraftarı arıyorsunuz kar açıklayacaksanız diye hocayı zor durumda bırakmayın diyor rodop baya salladı yönetime

kolpaci rodopa hala mi inaniyorsunuz yaw

arkadas tamam marcaonun ayaklar harıka falan da acın everton macını ızleyın

hangı takım bıze karsı bu wes bromun yaptıgı sekılde ön alanda baskı yapıyor da bız marcaonun ayagının sevıyesını tescılleyebılıyoruz
et görmemiş ciğere bayılıyor diye bir söz var bildin mi rengim.

o hesap işte.

Marcao'ya gelen 12 üzeri teklifler (doğru transfer hamlelerinde kullanmak şartıyla) değerlendirilmeli.

Marcao satılır, belhanda ve babel kalırsa bu yönetim haindir. Başka açıklaması yok. Madem revizyon yapılacak belhanda ve babel de gidecek bir şekil. Tellesten de gelecek para ile 20ye yakın transfer bütçesi olur o şekil. Stoper, 2 orta saha, 1 kanat alınacaksa marcao ancak o şekil satılabilir. Marcaoyu sat sadece defans ve ön libero alırsan takımın kalitesi geriye gider. Geniş çaplı revizyon düşünülmuyorsa telles birkaç güne gider 3-4 civarı bütçe ile bir orta saha rahat halledilir. Başka yabancı yollayamazsak yabancı sınırından dolayi transfer yapamayız.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt