Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çerez niyetine yerler orda küçük enişteyi, burda bile biraz baskı gelince yerlerde sürünüyordu

seriyi ara sira begendim ama su var ki biz bunlarla 6.ci olduk

yani fazla abartmamak gerekir

yine de eger seriyi tekrar kiralama ihtimali varsa mutlaka degerlendirilmelidir cunku bunlarin b plani yoktur. davila beyin sitesinde alabilecegimiz pek cok cdm de yok

seriyi ara sira begendim ama su var ki biz bunlarla 6.ci olduk

yani fazla abartmamak gerekir

yine de eger seriyi tekrar kiralama ihtimali varsa mutlaka degerlendirilmelidir cunku bunlarin b plani yoktur. davila beyin sitesinde alabilecegimiz pek cok cdm de yok

reis şampiyon yapabilecek isimleri alacaklarsa almalılar, sırf idare etmelik oyuncu alacaklarsa parayı boşuna çöpe atmanın manası yok bence. bu sezon yatarız, ffp kalkacak seneye, o zaman yaparız harcamaları. semih kayalar,seriler falan hiç gerek yok

keşke kendisi ve ekibi yapsa şuan bu hareketi, ''biraz allah'tan korkar insan ya'' aynen öyle.

reis şampiyon yapabilecek isimleri alacaklarsa almalılar, sırf idare etmelik oyuncu alacaklarsa parayı boşuna çöpe atmanın manası yok bence. bu sezon yatarız, ffp kalkacak seneye, o zaman yaparız harcamaları. semih kayalar,seriler falan hiç gerek yok

bir suru mac oynayacagimiza gore idare etmelik oyuncu bile is yapar artik renktas

orta saha toparlanirsa en buyuk aday biz oluruz bence

bir suru mac oynayacagimiza gore idare etmelik oyuncu bile is yapar artik renktas

orta saha toparlanirsa en buyuk aday biz oluruz bence

Seri 2 küsür falan maaş alır, kiralama bedeli olur birde 1-2m falan, idare etmelik topçuya bu kadar para vermeye gerek yok işte. Seri zaten 30 maçın 5'inde iş yapacak diğerlerinde sürüngen mod takılacak saha da. İdare edecek topçu alacaksak olabildiğince az kazanması lazım. Emre Çolak mesela boş sözleşmeye imza atar, Seri yerine gelsin takılsın, performansları umrumda değil 2'siyle de şampiyon olamayız zaten bari paramız elde kalsın.

Seri 2 küsür falan maaş alır, kiralama bedeli olur birde 1-2m falan, idare etmelik topçuya bu kadar para vermeye gerek yok işte. Seri zaten 30 maçın 5'inde iş yapacak diğerlerinde sürüngen mod takılacak saha da. İdare edecek topçu alacaksak olabildiğince az kazanması lazım. Emre Çolak mesela boş sözleşmeye imza atar, Seri yerine gelsin takılsın, performansları umrumda değil 2'siyle de şampiyon olamayız zaten bari paramız elde kalsın.

bence oluruz ama fikrine saygi duyuyorum. hurmetler...

bu doumbia pogba fiziginde biraz yetenek varsa süper ligde fark yaratır aslında

bence oluruz ama fikrine saygi duyuyorum. hurmetler...

emre kılınç, stoperlerden biri, saracchi vs şöyle kilit oyunculardan biri sakatlandığı takdir de sezon elden gidiyor, kalede de Fatih Öztürk abimiz var, kaleci(!) kendisi. Transfer döneminin bitmesine de az kaldı.. Fatih hocaya üzülüyorum vallahi, haketmiyor şu rezaleti.

haberlere göre keoman takımda düşünmemiş kiralayacaklar gelmezmi bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt