- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
hayırlısı rtaş bu seneyi bir halledelim deangelino geri dönüyor city e bırakmazlar saraccıyi malesef
hele şu ffp belası da bir bitsin bakacağız artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırlısı rtaş bu seneyi bir halledelim deangelino geri dönüyor city e bırakmazlar saraccıyi malesef
aynen. ben scout ekibine guveniyorum yerini dolduracak topcuyu buluruzhayırlısı rtaş bu seneyi bir halledelim de
hele şu ffp belası da bir bitsin bakacağız artık
Bende izledim birkaç maçını kumaşı iyi ve top ayağına yakışıyor ...aynen rengim yanlış yazmışım.Bence çok iyi bir topçu olacak daha 18 inde .Oyun görüşü tekniği çok iyi
Burak'ı alıyolardı.Udinese daha fazla bonservis teklif etmiş.Nazım'ı aldılar..Nazım Fener- 1.75 milyon euro + satıştan pay+ oyuncu takası. Burak Kapacak'tan vaz geçtiler herhalde onu alabiliriz yedek olarak eğer Linnes giderse.
Bunlara 2 koyun versen güdemezler biz transfer bekliyozBaşak maçında orta sahasız çıkmayız heralde diyorduk, orta sahasız çıkıyoruz
Haftaya derbiye de orta sahasız çıkacağız muhtemelen
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunlara 2 koyun versen güdemezler biz transfer bekliyoz
Etebo açıklandı diye tüm taraftar sustu. Bir orta saha daha bitmeli idi.Başak maçında orta sahasız çıkmayız heralde diyorduk, orta sahasız çıkıyoruz
Haftaya derbiye de orta sahasız çıkacağız muhtemelen
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Günün özeti var mı arkadaşlar 37sayfa okumak zor geldi![]()
Günün özeti var mı arkadaşlar 37sayfa okumak zor geldi![]()
Banjoo ne flüt mü keman yayı mı