Seyfi Bedir
Sarı Üye
- 22 Mayıs 2011
- 983
- 723
- 1.503
Uyumazsam tabi kiReis, izliyorsan sonra bilgilendir
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uyumazsam tabi kiReis, izliyorsan sonra bilgilendir
Carole nerdeTelles 4 senede 200 maç oynamış neredeyse Porto'da. 40ın altında kaldığı sezon yok.
Dorukhani vereceklerse sirtimda tasir gotururum iyiki vermemis adamlar bize iyilik yapmis genc kiz tripleri atmaya gerek yok kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezLinnes Beşiktaş a vermek aptallik olur . Adamlar son gün bizi forvetsiz bırakmak icin Wagner Love u bize vermemişlerdi
En önemlisini unuttun renktaş, corona olsa kafadan 2 hafta olmicak oyuncular. Allah korusun ayni anda 3-4 kisi corona olsa havluyu attin demektir bu dar kadroda. Yani gidenlerin yerine mecbur birilerini koymaliyiz, ha Hoca genclerle devam edecem diyorsa saygi duyar ve desteklerimKurutluyoz da bizim kulüpte bu seneyi kavrayabildiklerini görmüyorum. Uefa,lig,kupa derken tonla maç ediyor. Şuan ki kadrodan 2-3 sakatlık olsa oyuncu kalmıyor. Elindeki çöpleri yolluyorsan yerine rotasyona adam koyacaksın. Biz gem almıyoruz hem de takasta kullanılabilecek herifleri beleşe yolluyoz
Gökhan Dinç kadar itici, antipatik, iprenç herif yok. Bağırıp duruyor kelini sevdiğim.
simid yazacaktım benden once yazmıssın tam bir orman cocugu. gevşek gevşek konusuyor izleyyecektim kapattım mal herifin tekiymişGökhan Dinç kadar itici, antipatik, iprenç herif yok. Bağırıp duruyor kelini sevdiğim.
Linnes baku macinda bi baskaydi yav, kaptanlik dan mi desem omarin gelmesinin etkisi mi desem, baya iydiNazımı şikecilere kaptıran tinerciler son gün Linnes-Dorukhan takası için kapımızı çalabilir.
Linnes giderse Yedeklerin Şener ve Emre Taşdemir olacak farkındasın değil mi ?Dorukhani vereceklerse sirtimda tasir gotururum iyiki vermemis adamlar bize iyilik yapmis genc kiz tripleri atmaya gerek yok kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez
bazı insanların sadece suratına 5 sn bakarak nekadar bit yavrusu olduğunu anlarsın ya bu herif de onlardan.Gökhan Dinç kadar itici, antipatik, iprenç herif yok. Bağırıp duruyor kelini sevdiğim.
Bu takımda sözleşmesi bitmeye yaklaşan ya da ilk 11'deki yeri riske giren her adam iyi oynamaya başlar.Linnes baku macinda bi baskaydi yav, kaptanlik dan mi desem omarin gelmesinin etkisi mi desem, baya iydi