Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan gittiğinde de yangına çevirmiştik ortalığı ama gelen para ile Marcao ve luyindama geldi ve belki o para şu an 3-4 katına çıkmış oldu bu konuda özellikle Fatih hocam ve scout ekibine güveniyorum hoca yerine alınacak adam hazır olmasaydı izin vermezdi Marcao nun satışına

marcao gıtmek ıstıyor gıbı oynamıyor sözleşmesini uzatırsak kalır seneye yollayacagız dersin adama parasını iyileştirirsin

Her gitmek isteyen oyuncu kötü oynamak zorunda mı renktaş bu adam yeni sözleşme imzalarsa doğal olarak satış bedeli de artacak bunu bildiği için yeni sözleşme imzalamaz

marcao diye luyındamayı 15 e kıtleyelım bunlara

Bir ara her gün televizyonlara çıkan başkanımız nerede bu aralar?

Newcastle ne oldu acaba. Adamlar bugünde kaybetti hem de 3 gol yediler. Sesleri kesildi bir anda

Ya Tümer saçmaladıkça saçmalıyorsun, şu penaltıyı fener yada bjk kazansa neden adamın eli açık, dembaba iyi niyetli değil dersin GS söz konusu olunca pozisyon doğal dersin

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozan gittiğinde de yangına çevirmiştik ortalığı ama gelen para ile Marcao ve luyindama geldi ve belki o para şu an 3-4 katına çıkmış oldu bu konuda özellikle Fatih hocam ve scout ekibine güveniyorum hoca yerine alınacak adam hazır olmasaydı izin vermezdi Marcao nun satışına
ozandan gelen para diagneye gitti dostum yani çarçur oldu ozanda 40 m oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt