Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Seri olsa isterim şu oynadığımız futbolda gayet iyi iş görür bence ama şu taylanı kesemez tabi şuanda
beraber oynamasini isterdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seri olsa isterim şu oynadığımız futbolda gayet iyi iş görür bence ama şu taylanı kesemez tabi şuanda
Beraber iyi olabilirler. Taylan savaşçı rolünde seri de registaberaber oynamasini isterdim
Beraber iyi olabilirler. Taylan savaşçı rolünde seri de regista
lütfen daha düzgün yazmaya özen gösterelimlemina serili olmayinca farkli oynuyoruz gercekten
Emre Akbaba futbolu bıraksa şaşırmam.
Hazır durumdaysa en fazla ZTK maçlarında oynar.
Çünkü Emre Akbaba forma girip iyi performans gösterirse bir 2-3 hafta sonra sil baştan hücum hattı kurmak zorunda kalırsın.
Kronik abi adam. Bu yüzden sakatlık yaşamayacak adamlarla işimize bakalım.
Hatta bilmiyorum varsa takasta kullanılabilecek elemanlar değerlendirilebilir. Dorukhan olabilir.
Evet orası da var geçen sene baya vasattı 8de serğ de çok vasat 8de. Ama belki bu sezon fizik olarak daha iyi olduğu için taylan belki daha iyi olabilir. Ya da ikisi de 6da melo-selçuk gibi durup önlerine iş bitirici bi 10 no iyi olurtaylan 8i böyle oynayamıyor
Seri bu tempoda oynasin real madridde modric yerine oynar. Seriyle tempo oyunu oynanmaz imkansız.Seri olsa isterim şu oynadığımız futbolda gayet iyi iş görür bence ama şu taylanı kesemez tabi şuanda
bize öyle bir kanat lazım ki sağ ve solda benzer şekilde oynayabilen biri olsun
feghouli bile gerekirse kesilsin bir yanda emre diğer yanda o başlasın
Kötü sakatlık geçirdi Tugay. Acı gerçek şu ki hayatı boyunca bunun sıkıntısını yaşayacak. Ondan sonra hiç hazır duruma gelemedi. Kafa olarak her şeyini veriyor ama fizik olarak bir yerlerde eksiği var. Bazı futbolcular böyledir, daha toparlanamazlar.Bize gelmeden nasil o kadar mac yapti o zaman? Alanyaya 1. lige kiralik gittiginde bile tek bir mac kacirmis. Ondan sonraki 2 sezonda toplam 3 lig maci kacirmis. Adamin acayip boktan sansi var gibi geliyor bana.