Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak_yilmaz_ifade_verdi_h37455.webp

Emre Akbaba futbolu bıraksa şaşırmam.

Hazır durumdaysa en fazla ZTK maçlarında oynar.

Çünkü Emre Akbaba forma girip iyi performans gösterirse bir 2-3 hafta sonra sil baştan hücum hattı kurmak zorunda kalırsın.

Kronik abi adam. Bu yüzden sakatlık yaşamayacak adamlarla işimize bakalım.

Hatta bilmiyorum varsa takasta kullanılabilecek elemanlar değerlendirilebilir. Dorukhan olabilir.

Bize gelmeden nasil o kadar mac yapti o zaman? Alanyaya 1. lige kiralik gittiginde bile tek bir mac kacirmis. Ondan sonraki 2 sezonda toplam 3 lig maci kacirmis. Adamin acayip boktan sansi var gibi geliyor bana.

taylan 8i böyle oynayamıyor
Evet orası da var geçen sene baya vasattı 8de serğ de çok vasat 8de. Ama belki bu sezon fizik olarak daha iyi olduğu için taylan belki daha iyi olabilir. Ya da ikisi de 6da melo-selçuk gibi durup önlerine iş bitirici bi 10 no iyi olur

bize öyle bir kanat lazım ki sağ ve solda benzer şekilde oynayabilen biri olsun

feghouli bile gerekirse kesilsin bir yanda emre diğer yanda o başlasın

Senelerdir top oynamayan arda bile son ana kadar mücadele ediyor ( iyi oynuyor demiyorum ) ama feghouli Efendi'nin kosmaya mecali yok. Ne feghouliyi ne falcaoyu begenmedim

Bize gelmeden nasil o kadar mac yapti o zaman? Alanyaya 1. lige kiralik gittiginde bile tek bir mac kacirmis. Ondan sonraki 2 sezonda toplam 3 lig maci kacirmis. Adamin acayip boktan sansi var gibi geliyor bana.
Kötü sakatlık geçirdi Tugay. Acı gerçek şu ki hayatı boyunca bunun sıkıntısını yaşayacak. Ondan sonra hiç hazır duruma gelemedi. Kafa olarak her şeyini veriyor ama fizik olarak bir yerlerde eksiği var. Bazı futbolcular böyledir, daha toparlanamazlar.

Galatasaray’da olmayacak. Oynadığı zaman fazla kasıyor. Sakin kalamıyor. Stres yapıyor ve vücudu bunu kaldıramayabilir. Vücudu zaman istiyor iyi bir recovery için. Emre’nin ise zamanı yok. Oynadığı zaman fazla kasıyor, stres yapıyor ve bu vücuda yansıyor. Inan bana bu böyledir.

Seri - Lemina'nın yokluğu değil mevzu. Geçen yıl sakatlıklardan tam kadro doğru düzgün hiç oynayamadık özellikle pandemi sonrası.

Pandemi sonrasına Marcao ile ve tam takım girsek bile yeterdi, en azından ilk 3 gelirdi.

Son maçlara elde oynatacak adam kalmamıştı.

Yoksa ikisinin de iyi oynadığı dönemlerde yaptıkları bu takıma da önemli katkı verirdi.

Baskıda top çıkarmakta zorlanıyoruz mesela, bunun acısı zamanla çıkacaktır.

Daha kötüsü nicelik olarak eksiğiz, önümüzdeki 10 günde 3 maçı kim oynıcak hiç kestiremiyorum.

Bruma nerelerde yav onu getirsek
Hiç degilse geçmişte ne yaptığı belli tekrar kendini bulabilir

Oynadigimiz sistemde falcao’nun arkasindaki 4’lu merkez orta saha özelligi olan oyuncular,bu yuzden pas oyununda iyiler özelikle hizli oynama konusunda

Arkalarinda supurucu ve oyunun her an icinde olan bir taylan ve oyunu arkadan Iyi kuran 2 stoper

Ekstra dan bek katkisi da almaya baslarsak mukemmel bir takim olacagiz bana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt