- 18 Temmuz 2009
- 81.995
- 239.511
- 5.263
Herkese ok veririm de Ahmet Çalık şu takımda olmasın artık, o varken maç kazandığımızı hatırlamıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlla onyekuru gibi pahalı oyuncuya gerek yok.Orta seviye bir hızlı kanat bile iş yapar.
Dursun 1.5 opsiyonla kiraladı 500 bine.cavanda'dan bile zarar ettirmeyen 2.40m euroya satan dursun başkanım, hürmetler
dursun başkan işini bilirGeçen nöbette yazdım yine yazayım. O dursun başkanın Belhanda'ya öyle bi sözleşme bağlamış ki sadece 2019-20 sezonunda adamın alacağı para 4.3 milyon euro. İroni yapıyorsan tarzını değiştir.
Yok be yağlı sattıYalnız Cavanda'yı M. Cengiz sattı. Hem de ciddi pazarlıklar sonucunda baya güzel rakama sattı.
opsiyonla gitmedi mi o
ben kullandılar diye biliyordum, opsiyonu zamaninda kullanmayıp temmuzda niye aldılar acabaDursun 1.5 opsiyonla kiraladı 500 bine.
Opsiyon 20 mayısta bitiyordu, kullanmadılar, Temmuzda 2.4e sattık onun üzerine.
Hayır. Kiralık gitti opsiyonu yoktu.
Sonra adamlar ucuza kapatmaya çalıştılar. Ciddi pazarlık döndü ve 2.4'de sattılar.
Nagatomo'nun bonservis parası çıktı.
Yok be yağlı sattı
Editardon cengiz zamnında satılmış harbi
Split maçını rotasyonla net alırız mı diyosun abiBence Split macina rotasyonla cikip, fener ve rangersa abanalim. Bu hafta Falcao zaten banko + Fegh + Taylan + Belhanda + Marcao + Omar + Linnes oynamamali. Bu Split Zagreb kadar iyi degildir insallah. 3 tane sec deseler Falcao Linnes Omar olur. Zaten Omar ile Linnes'in alternatifi hic yok.
Hayır. Kiralık gitti ama opsiyonu yoktu.
Sonra adamlar ucuza kapatmaya çalıştılar. Ciddi pazarlık döndü ve 2.4'de sattılar.
Mayıstaydı opsiyon, önceki sene bilançosuna yazılacaktı öyle olunca.ben kullandılar diye biliyordum, opsiyonu zamaninda kullanmayıp temmuzda niye aldılar acaba
Vardı opsiyonu.Hayır. Kiralık gitti ama opsiyonu yoktu.
sanki opsiyon geçte olsa kullanılmış gibiKapa yalanli aciklamami yapti Dursun zamaninda?
"Profesyonel futbolcularımızdan Luis Pedro Cavanda'nın 2017-2018 sezonunun sonuna kadar Royal Standard de Liège (Standard) kulübüne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Standard kulübü Şirketimize net 500.000 Euro geçici transfer bedeli ödeyecektir. Ayrıca, Standard Kulübü 20 Mayıs 2018 tarihine kadar net 1.500.000 Euro transfer bedeli ödemek kaydıyla futbolcuyu satın alma hakkına sahip olmakla beraber bu opsiyonunu kullanması ve 15 Eylül 2018 tarihine kadar futbolcuyu bünyesinde tutması halinde Şirketimize transfer bedeline ek olarak net 900.000 Euro daha ödeme yapacaktır. Bu iki şartın gerçekleşmesi durumunda satın alma bedeli toplam net 2.400.000 Euro olacaktır."