Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Roma Chris Smalling'i başkente getirmek istiyor. Ancak İngiliz oyuncunun durumunu beklerken, diğer taraftan da gözlerini Galatasaray'ın stoperi Marcao'ya dikti. Roma Marcao için 13 milyon € teklif ederken, Türk kulübü en az 15 milyon € istiyor." @romanewseu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Atalay ne olacak acaba? Onuda 1. Lige yollasak mantikli olur bence. Hele gercekten 2 orta saha gelirse. Etebo, Taylan, Transfer, Transfer, Arda, Ömer ve Emre Akbaba olur 3 pozisyon icin. Kupada bile zor oynar o zaman.

"Roma Chris Smalling'i başkente getirmek istiyor. Ancak İngiliz oyuncunun durumunu beklerken, diğer taraftan da gözlerini Galatasaray'ın stoperi Marcao'ya dikti. Roma Marcao için 13 milyon € teklif ederken, Türk kulübü en az 15 milyon € istiyor." @romanewseu

Ne 15'i yav geçin o işi 20 dedik bir kuruş aşağı olmaz siz bilirsiniz önümüzdeki sezon 30'a alamazsınız ölüsüne 20 veren takım çok bulunur Roma'ya mı kaldı

Muslera’yı da dahi edersek yaklaşık bi 20 yıl sonra falan en iyi defans hattını kurmuşuz.

Ön liberoya bi azman bulduk mu , Muslera’ da inşallah Kasım gibi dönerse bu takım gol yemez

Dün ben de aynı şeyi düşündüm her yönden bu kadar sağlam bir savunma hattina ilk kez sahip oluyoruz.. buna yakın Riera Eboue Semih Urfa vardı ama o 4 lu bu kadar güven vermiyordu..bir de o dönemki orta saha kanatlar elmander çok basan bir takimdik..

Dün ben de aynı şeyi düşündüm her yönden bu kadar sağlam bir savunma hattina ilk kez sahip oluyoruz.. buna yakın Riera Eboue Semih Urfa vardı ama o 4 lu bu kadar güven vermiyordu..bir de o dönemki orta saha kanatlar elmander çok basan bir takimdik..

Luyindama ve Marcao’nun ön libero versiyonunu bulursak çok sexy maçlar bizi bekliyor olabilir .

Dünkü maçla ilgili biraz yorumları dinleyim diyorum şu ülkede eli ayağı düzgün bir tane yorumcu olmaz mı arkadaş ...

FLAŞ | Yıllık garanti 500 bin Euro, bonuslarla birlikte toplam 1 milyon Euro kazanan Koita, ücretine zam istedi ve yıllık 1.3 milyon Euro kazanan Gohou ile performansını kıyaslayarak örnek gösterdi.

Kasımpaşa, oyuncuyu kadro dışı bıraktı.

@Salimmanav

Koita için belirlenen bonservis bedeli 5 milyon euro.

Başakşehir, Gulbrandsen'i takas olarak sundu.

Beşiktaş ise bedavaya almak istedi.

Şu an oluru yok iki kulübün de.

koitaya 5m, thiam hediye :D lige bak ya keske ingiltere'de doğup o takımlara sevdalanaydik bu ortam çekilmiyor

Ben hickimseyi dinlemedim yorumlar ne yönde ? Mesela forumda da fazla abartılıyor dünkü oyunumuz
Hepsi bizi uçurmuş ligin üzerinde oyun, açık ara en iyi takım vb. bence gaza gelmeden ayaklarımızın yere basması lazım hala çok eksiğimiz var ....

Çok erken havaya giriyoruz. Taylan konusunda da Arda konusunda da...

Hatta daha da ileri gidiyorum takım oyunumuz konusunda da. Defolarımız var dün son 10 dk 2-2 olabilirdi.

Asıl lig 5. haftadan sonra başlayacak çoğu takım hazır değil. En hazır biziz ve bjk.

Fakat şu zorlu fikstür başlangıcında bu şekilde oynamamız mükemmel.

Yanlış anlaşılmasın ben sadece oynanan oyunu abartmamamız gerekiyor onu demek istiyorum.

Taylan CM olarak iyi performans erebilir, AM ve DM arasi köpru rolunu ustelenebilir eger bu performansi surdururse. Takima bir DM, AM ve hizli winger sart.

adduktor lafı nerden cıktı bilmiyorum ama uyluk üst kısmını tutuyordu.büyük ihtimal adduktor longusu zedeledi.

grade 1 ise çabuk döner ama grade 2 ise dikkatli olunması gereken bir sakatlık sürekli nüks eder iyi tedavi olmadığında.bana yüz ifadesi grade 2 gibi geldi umarım öyle değildir.3-4 maçı bulabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt