Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adduktor lafı nerden cıktı bilmiyorum ama uyluk üst kısmını tutuyordu.büyük ihtimal adduktor longusu zedeledi.

grade 1 ise çabuk döner ama grade 2 ise dikkatli olunması gereken bir sakatlık sürekli nüks eder iyi tedavi olmadığında.bana yüz ifadesi grade 2 gibi geldi umarım öyle değildir.3-4 maçı bulabilir.
Grade 1 olsa fb maci sonra oynar mi yine?

Ben hickimseyi dinlemedim yorumlar ne yönde ? Mesela forumda da fazla abartılıyor dünkü oyunumuz
Aynen, cok rahat yenilebilirdik. Hatta 2 0'dan sonra bile 3 2 olurdu. Her takimdan baski yemekten biktim. Mucadele eyvallah da oyunu daha fazla domine etmeliyiz

Hepsi bizi uçurmuş ligin üzerinde oyun, açık ara en iyi takım vb. bence gaza gelmeden ayaklarımızın yere basması lazım hala çok eksiğimiz var ....

Fazlasiyla abartmışlar çok iyi oynamadık ama iyi pozisyon yakaladık 2-0 sonrası... özellikle 2. Yarının başı ve son 15 dk yediğimiz baskı çok kötüydü.. öncesinde 5-0 yapacağımız mac 2-2 bitebilirdi .. önde olduğumuz maçları koruma konusundaki sıkıntımız aynen devam ediyor.. yorumcular boş konusuyor şu maç 2-2 bitse yerin dibine sokarlardi..
Ayaklarımızın yere basması lazım eksiklerimizi göz ardı edemeyiz yorumcular da bunu istiyor zaten ..geçen hafta tsyi bala gote 3 leyen bjkyi de ovduler gördük bu hafta..

Nihat Özdemir: "Biz de maçları seyircili oynatmak istiyoruz, neredeyse %10 kapasiteli oynamasına da razı olduk ama Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu müsaade etmiyor."

Fazlasiyla abartmışlar çok iyi oynamadık ama iyi pozisyon yakaladık 2-0 sonrası... özellikle 2. Yarının başı ve son 15 dk yediğimiz baskı çok kötüydü.. öncesinde 5-0 yapacağımız mac 2-2 bitebilirdi .. önde olduğumuz maçları koruma konusundaki sıkıntımız aynen devam ediyor.. yorumcular boş konusuyor şu maç 2-2 bitse yerin dibine sokarlardi..
Ayaklarımızın yere basması lazım eksiklerimizi göz ardı edemeyiz yorumcular da bunu istiyor zaten ..geçen hafta tsyi bala gote 3 leyen bjkyi de ovduler gördük bu hafta..
Rakibe görede konusmak lazim.
Burda kümeye oynayan takima karsi degil gecen senenin sampiyonuna karsi oynadik. Buna göre oynanan oyun iyidi en azindan gecen senenin deplasman maclarina göre. Pozisyona bile girmekte zorlaniyorduk.

Aynen, cok rahat yenilebilirdik. Hatta 2 0'dan sonra bile 3 2 olurdu. Her takimdan baski yemekten biktim. Mucadele eyvallah da oyunu daha fazla domine etmeliyiz

Ben bu görüşe katılmıyorum.. Aynı mantıkla Cagne o golü atsa belkide maç 5-0 a gidecekti bunu bilemeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt