Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saracchinin kendine iyi bakması ve bu sorunu çözmesi lazım daha 22 yaşında ama riverdan beri neredeyse her sene kas sakatlığı yaşıyor.Bu kadarı normal değil , güçlenmesi lazım.
Ayrıca 7-8 falan opsiyonu vardır umarım.İleride çok yüksek paralar eder.Zamanının en iyi sol bek wonderkidlerinden biriydi.

2 maçta
20200921_112918.webp

Ben bu görüşe katılmıyorum.. Aynı mantıkla Cagne o golü atsa belkide maç 5-0 a gidecekti bunu bilemeyiz
Onemli olan sürüyle pozisyon verdik mi? Biz pozisyonlari adamlar acilmisken bulduk. 3 tane kalenin dibinden kacirdilar.
Kim ne derse desin, bize net 10 numara lazim. Baskiyi kiracak, cezalandiracak 10 numara lazim. Arda bitik, Fegh bitik, Falcao bitik, Belhanda o islerin adami degil, Emre K. yine iyiydi ama yetmiyor

Marcaoa iyi bir teklif gelirse, ve gercekten yerine ve orta sahaya ve kanata hazir adamlar varsa, belki satmak mantikli olabilir.

Genc oyuncularla ilgileniyorsak, ve onlar bize gelmeye tam emin degilse, Marcaou onlarak örnek gösterek, bakin biz transfer döneminin bitmesine iki hafta kala bile iyi teklif gelirse sizi zorla tutmayiz ve sizin avrupaya gitmenize izin veririz argümani kullanabiliriz.

15+20% veya 17+10% paya satabilirsek ve gercekten oyuncular hazirsa, ben hocaya güvenerek yapsinlar derim. Bu sene formda gibi duruyor. Oyuna erken hamleleri mesela gecen sene hic yapmiyordu. Takimda daha hazir duruyor gecen seneye göre

Ben bu görüşe katılmıyorum.. Aynı mantıkla Cagne o golü atsa belkide maç 5-0 a gidecekti bunu bilemeyiz

Sorun o zaten bu oyunun hakkı Diagne kazmasının o golü atıp maçı orada bitirmesi. Adamlar son 10 dakikada ceza sahamıza 7 oyuncu soktular elbette sekenler vs pozisyon oldu resmen şansa gol yemedik. Diagne orada 3 hatta 4. golü atıp maçı bitirmesi gerekiyordu. Geçen haftada bomboş direğe vurdu kazma herif. Az biraz becerikli davransa şu an Falcao ile birlikte 3 golü vardı ligde.

Geçen sene bu tarz maçlarda hep son dakikada goller yiyip şampiyonluğu verdik. Konyaspor, Yeni Malatya, Ankaragücü gibi maçlarda Babel hıyarı maçı koparacak %100'lük golleri hep kaçırdı sonuç ortada. Şu an takımlar hazır olmadığından dolayı pek cevap veremiyorlar ama 5. haftadan sonra işler değişecek.

Marcaoa iyi bir teklif gelirse, ve gercekten yerine ve orta sahaya ve kanata hazir adamlar varsa, belki satmak mantikli olabilir.

Genc oyuncularla ilgileniyorsak, ve onlar bize gelmeye tam emin degilse, Marcaou onlarak örnek gösterek, bakin biz transfer döneminin bitmesine iki hafta kala bile iyi teklif gelirse sizi zorla tutmayiz ve sizin avrupaya gitmenize izin veririz argümani kullanabiliriz.

15+20% veya 17+10% paya satabilirsek ve gercekten oyuncular hazirsa, ben hocaya güvenerek yapsinlar derim. Bu sene formda gibi duruyor. Oyuna erken hamleleri mesela gecen sene hic yapmiyordu. Takimda daha hazir duruyor gecen seneye göre
Yonetime guvensek herkes sat der, hatta 15 milyona bile ses eden fazla olmaz ama kimse guvenmiyor. Mesela 15'e satip aninda Malang Sarr'i alsak ve kalan para ile diger paralarla cok rahat 3 oyuncu alinir. Mesela Nakamba + Treze + Alex Texeira'yi zorlarsin veya Sigurdsson'i

3 maçı da kazanınca genel anlamda rahatlamalar görüyorum transfer konusunda ama bu kadro bu yıl yapılacak 55-60 maçı çıkaramaz(uefa-lig-kupa). Arda resmen göz boyuyor, belhandayı zaten bilyoruz. Takım hızlı kanat ve 2 orta saha diye bağırıyor resmen. Eğer Fatih Hoca Emin bayramın hazır olmadığını düşünüyorsa yedek stoper şart. Benim gördüğüm 3 maçı kazanmış olsakta 4 transfer mutlaka yapılmalı. Taylan inşallah böyle devam eder nazar değmesin.

Sorun o zaten bu oyunun hakkı Diagne kazmasının o golü atıp maçı orada bitirmesi. Adamlar son 10 dakikada ceza sahamıza 7 oyuncu soktular elbette sekenler vs pozisyon oldu resmen şansa gol yemedik. Diagne orada 3 hatta 4. golü atıp maçı bitirmesi gerekiyordu. Geçen haftada bomboş direğe vurdu kazma herif. Az biraz becerikli davransa şu an Falcao ile birlikte 3 golü vardı ligde.

Geçen sene bu tarz maçlarda hep son dakikada goller yiyip şampiyonluğu verdik. Konyaspor, Yeni Malatya, Ankaragücü gibi maçlarda Babel hıyarı maçı koparacak %100'lük golleri hep kaçırdı sonuç ortada. Şu an takımlar hazır olmadığından dolayı pek cevap veremiyorlar ama 5. haftadan sonra işler değişecek.
Aynen, hele su futbolu Avrupa'da affetmezler. Normal sartlarda net 5 transfer daha lazim ama Falcao'yu filan satamayiz artik

Rakibe görede konusmak lazim.
Burda kümeye oynayan takima karsi degil gecen senenin sampiyonuna karsi oynadik. Buna göre oynanan oyun iyidi en azindan gecen senenin deplasman maclarina göre. Pozisyona bile girmekte zorlaniyorduk.

Bizdeki en büyük problem rakibi uyutamiyoruz..kötü fener bile bazen yapıyor bunu ama bizde kronik sıkıntı olmuş.. hele 2 farkla öne gectiysek yandı gülüm keten helva.. bu süreçleri tehlikesiz bölgede geçirmeyi öğrenmeliyiz

Geçen sene eleştirdiğimiz olay buydu sakatlıklar sene başında olur heleki böyle zorlanmaya bağlı sakatlıklar
yükleme sonrası yoğun maç temposu bu durumlara yol açar ama sezonun 10 haftasından sonra darbesiz
adele sakatlıkları oluyorsa burdan idman temposu hatası veya oyuncunun kendine bakmaması söz konusudur.
Geçen sene bu durum vardı Saracchi 1 ayda dönsede hazır olmadan oynatılmamalı sezon başı adele sakatlıkları takımın
iyi çalıştığını iyi yolda olduğunu gösterir

Saracchinin kendine iyi bakması ve bu sorunu çözmesi lazım daha 22 yaşında ama riverdan beri neredeyse her sene kas sakatlığı yaşıyor.Bu kadarı normal değil , güçlenmesi lazım.
Ayrıca 7-8 falan opsiyonu vardır umarım.İleride çok yüksek paralar eder.Zamanının en iyi sol bek wonderkidlerinden biriydi.
Opsiyon yok maalesef. Tek arti ffp bitiyor sene sonu (sanirim her sene tuttuk sözleri). Öyle bir 5-6 basabiliriz varsa para

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt