Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonetime guvensek herkes sat der, hatta 15 milyona bile ses eden fazla olmaz ama kimse guvenmiyor. Mesela 15'e satip aninda Malang Sarr'i alsak ve kalan para ile diger paralarla cok rahat 3 oyuncu alinir. Mesela Nakamba + Treze + Alex Texeira'yi zorlarsin veya Sigurdsson'i

Bence satarsak öyle adamlari almasinlar. Gelenler genc olsun. Yüksek maasli kiralik oyunculardan uzak kalalim.

Kimse gitmesin.
Aleix Garcia ve kiralık Bruma gelsin bitsin transfer.

Bizdeki en büyük problem rakibi uyutamiyoruz..kötü fener bile bazen yapıyor bunu ama bizde kronik sıkıntı olmuş.. hele 2 farkla öne gectiysek yandı gülüm keten helva.. bu süreçleri tehlikesiz bölgede geçirmeyi öğrenmeliyiz
Ila Buna gerek yok bayernde yapiyor bunu kondisyon fizik gücü yerinde olsun yeter.
Zaten oyuncu degisikligi de yükseldi.
Skoru alacan keyfine bakacan, dedigim gecen senelerin eksigi bu ama bu sene takim baya Diri görünüyor.

Sekidika, Emre Taşdemir, Ahmet Çalık vs

Bunlar boşuna yer kaplıyor. Bunlar gibi 5-6 futbolcu daha var galiba.

Bunlar gidebilir. Başka da kimse gitmesin Belhanda, Babel vs dahil. Hatta Şener bile gitmesin.

FLAŞ | Yıllık garanti 500 bin Euro, bonuslarla birlikte toplam 1 milyon Euro kazanan Koita, ücretine zam istedi ve yıllık 1.3 milyon Euro kazanan Gohou ile performansını kıyaslayarak örnek gösterdi.

Kasımpaşa, oyuncuyu kadro dışı bıraktı.

@Salimmanav

Koita için belirlenen bonservis bedeli 5 milyon euro.

Başakşehir, Gulbrandsen'i takas olarak sundu.

Beşiktaş ise bedavaya almak istedi.

Şu an oluru yok iki kulübün de.

koitaya 5m, thiam hediye :D lige bak ya keske ingiltere'de doğup o takımlara sevdalanaydik bu ortam çekilmiyor
Febeye beleş

Opsiyon yok maalesef. Tek arti ffp bitiyor sene sonu (sanirim her sene tuttuk sözleri). Öyle bir 5-6 basabiliriz varsa para
Leipzig vermez malesef 5-6 civarına.Onlar da performansın yükseldiğini biliyordur en az 15-20 isterler.Leipzig gibi takımlardan oyuncu alırken önceden koymak lazım opsiyonu yoksa geçmiş olsun.

Leipzig vermez malesef 5-6 civarına.Onlar da performansın yükseldiğini biliyordur en az 15-20 isterler.Leipzig gibi takımlardan oyuncu alırken önceden koymak lazım opsiyonu yoksa geçmiş olsun.
Yok sanmam. Angelino ile baya mutlular. Max 2 mio kira + 8 zorunlu yaparlar 10 isterlerse. Ama sanmam

Çok erken havaya giriyoruz. Taylan konusunda da Arda konusunda da...

Hatta daha da ileri gidiyorum takım oyunumuz konusunda da. Defolarımız var dün son 10 dk 2-2 olabilirdi.

Asıl lig 5. haftadan sonra başlayacak çoğu takım hazır değil. En hazır biziz ve bjk.

Fakat şu zorlu fikstür başlangıcında bu şekilde oynamamız mükemmel.

Yanlış anlaşılmasın ben sadece oynanan oyunu abartmamamız gerekiyor onu demek istiyorum.
Bende bunu anlamiyorum, 2-2 olabilirdi diyonuz onlar gol kacirdi diye.. ee bizde kacirdik ozaman 2-2 yerine 2-4 olabilirdi de diyebiliriz. Ben gecen sezonlara göre yorumluyorum gayet iyi basladik, skor olarak da oyun olarak da... ucup kacmiyoruz, eksigimiz de var ihtiyacimiz da var ama en hazir takim da biziz..

Oooo almanlar mı gelsinler ✔️ sakatlanmasınlar diye dua etcez artık

Muslera
Omar.. Luyindama.. Marcao.. Saracchi
Taylan.. Khedira
Feghouli.. Götze.. Kılınç
Falcao

Galiba Sarachi'nin 12 opsiyonu varmış. Dün Kazan Dairesinde öyle konuşuyorlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt