Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aboubakar'a 1 milyondan fazla garanti ücret vermek intihar gibi bişey

Marcao iyi bir fiyata satılırsa ne Okay ne de İrfan Can önceliğimiz Onyekuru olmalı bir şekilde bonservisini almalıyız. Monacospor zorluk çıkaracaktır ama Apo istedikleri bonservisin 1.5 katını teklif ederek ikna eder adamları. Transfer sihirbazı.

Sekidikayla falan olmaz bu iş. Onyekuru bu ligin bug’udur.

O bile çok ya , 150 bine falan bize gelsin diagnenin ayakkabılarını falan taşısın
Abartmayın. En büyük hatamız bu. Sadece Galatasaray değil bütün Türk futbolseverler aynı kafadayız. Bir oyuncu 2-3 maç iyi oynayınca göklere çıkarıyoruz 2-3 maç kötü oynayınca itin tenasül uzvuna sokuyoruz.
Daha dün binbir hakaret etttiğimiz, gitmediği diye sövdüğümüz Diagne bu. Niye bu kadar abartıyoruz?

Abartmayın. En büyük hatamız bu. Sadece Galatasaray değil bütün Türk futbolseverler aynı kafadayız. Bir oyuncu 2-3 maç iyi oynayınca göklere çıkarıyoruz 2-3 maç kötü oynayınca itin tenasül uzvuna sokuyoruz.
Daha dün binbir hakaret etttiğimiz, gitmediği diye sövdüğümüz Diagne bu. Niye bu kadar abartıyoruz?

Reis Diagne'ye destek yerine hakaretlerle köstek olmaya devam edersek hiçbir faydası olmaz bize. O yüzden ona karşı olan tutumu değiştirmek lazım. Rakip defansı harbiden bozuyor adam takır takır pozisyona giriyor ha kaçırıyor orası ayrı.

Reis Diagne'ye destek yerine hakaretlerle köstek olmaya devam edersek hiçbir faydası olmaz bize. O yüzden ona karşı olan tutumu değiştirmek lazım. Rakip defansı harbiden bozuyor adam takır takır pozisyona giriyor ha kaçırıyor orası ayrı.
Ben Diagne kötü demiyorum ama şu an göklere çıkarılacak "X gelsin kramponlarını taşısın" dedirtecek bi performansı da yok. Aynı şey sadece Diagne için değil bütün futbolcular için geçerli. Geçmişte de yaşadık genç oyuncuları şımarttık tepemize çıktılar, eleştirinin tillahını yaptık sahaya çıkamaz oldular. Dozajı hiç tutturamıyoruz.

Alırsak bi 10 numara alırız gibi. Defansif ortasaha hiç düşünmüyordur hoca, şuan ki takımın felsefesi on numara. En kötü 3 atar 2 yer, 5 atar 4 yer.
Sağlam bi 10 numara alabilirsek eğer Emre'yi sola çeker, Arda'yı dk.70'ten sonra kullanır.

Belhanda gider olayı yalan oldu gibi zaten

Ben Diagne kötü demiyorum ama şu an göklere çıkarılacak "X gelsin kramponlarını taşısın" dedirtecek bi performansı da yok. Aynı şey sadece Diagne için değil bütün futbolcular için geçerli. Geçmişte de yaşadık genç oyuncuları şımarttık tepemize çıktılar, eleştirinin tillahını yaptık sahaya çıkamaz oldular. Dozajı hiç tutturamıyoruz.

Genelde başarılı sezonlarımızda ya ortalarda ya da sonlara doğru açılıyorduk, bu sefer onca ümitsizliğe rağmen sezona böyle iyi başlayınca normal bu sözler. Oyuncu kadrosunun profiline bakınca biraz fazla duygusal bi ekibiz diğer takımlara kıyasla bence. Övülmeleri gerekiyor aksi takdirde yatışa geçiyorlar, çok kırılganlar bu konu da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt