Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konuda eski fatih Terimide bildiğim için net söyleyebilirim hoca garantici adamdır macera sevmez gençleri sever ama daha çok uzaktan sever sahadaki mevcut oyuncu 2 3 maç kaybettireck hata yapmadığı kolu bacağı kopmadigi sezonu kapatmadigi sürece yada o mevki de en çöp dahil hiç alternatifi kalmadığı sürece hoca genci oynatmaz bahanesi ise yıllardır aynıdır henüz doğru zaman değil 😀
Ali Yavuz hem fizik hem.mental olarak artık hazır sayılır alt liglerde yeterince oynadı
Babel çöpü sahada takımı alenen satıyor alenen o yürüyen herifin yerine Ali yavuzu almıyorsa burada hocanın eksikliği konuşulur kimse kusura bakmasın genç oyuncu alt liglerede surundurulerek kazanilmaz hele ki Ali gibi hazır olanlar
Babelden geçen yıl ders aldığını düşünüyordum hocanın ama yanilmisim

Ben katılmıyorum eskiyi çok hatırlamam ama 2012'de Riera (başka biri de olabilir tam hatırlayamadım) ve Servet'i kesip fb derbisinde Semih ve Emre'yi tak diye oynattı. Kimse sakat değildi ama hoca onları oynattı.

Ozan keza öyle. Bana göre son zamanlarda böyle oldu. Neden oldu bilmiyorum ama kendisine yakıştıramıyorum. Bu arada Ali Yavuz hazır falan değil yani hazır olsa bilirdik görürdük. Bi tane 90 dakika maçını izlemeden nasıl hazır vs diyebiliyorsunuz?

Alt liglere kiralamak bizim insanımız için kötü bir şey sanıyoruz ama öyle değil. Önümüzde canlı örnek Yunus var. Adam A takıma çıktığı günden beri geri gidiyor gelişimi. Akhisar süper kupa maçından sonra hemen kiralık verecektik bir yere ama yapmadık daha yeni gidiyor. Ali Yavuz'da yetenekli oğlan bu hale düşmesin. Yeter ki 30 maç oynayacağı bir takıma kiralayalım. Çok daha sağlam dönecektir. Arda Manisa'da 3-5-2'nin sağ tarafında 1 yıl kiralık oynadı sonra nasıl döndü. Genç oyuncu eğer oynamıyorsa mutlaka kiralanmalı bence. Hazır olduğunda da sevabıyla günahıyla ilk 11'e koyup oynatacaksın. Öyle 10 dk ligde oynasın 3 maç TR kupasında oynasın o zaman bi halt olmuyor.

Son düzenleme:

Simdi satilmasin diyenler 2 mac kotu oynadiktan sonra keske Roma’nin teklifini kabul etseydik diyecekler. Turk taraftari boyle maalesef, sabirli degiliz, oyunculara zaman vermiyoruz. Dun Etebo 2-3 ay sonra top oynadi, oynadigi 20 dk ve mac sonrasi cop ve bundan bir halt olmaz diyenler oldu. Marcao alindiginda portekiz liginde kume dusme hattinda olan takimdan stoper alinir mi, Porto ve Benfica gormedi de biz mi gorduk diyenler mi... Benfica macinda yaptigi zamanlama hatasi ile yedigimiz golde kazik diyenler mi... Luyindama 10 ay top oynamadi yine sallamaya basladilar. Yeni transferlere ve ozellikle de genc oyunculara bakis acimiz degismeli.

Falcao, Seri, Nzonzi ve Lemina transferlerinden sonra taraftar umarim ders cikarmistir.

seri gibi rezil kepaze tek vasfı 5 metre ötesine top atabilmek olan topçuyu alırsak bu sezonda çöpe gider
Senin o 5 metre ötesine top atabilmek dediğin şeye takımın ne kadar ihtiyacı olduğu ortada. Bugün buraya Jorginho gelse aynı sığ yorumları yaparsınız. Mariano yok Marcao gidici , kim çıkaracak topu geriden ? Kaliteli regista alırın var mı ? Seri dediğin adam geçen sene pandemi evveli bütün kritik maçlarda çok iyi top oynadı, rakip sana önde bastığında o önemli bişi değilmiş gibi bahsettiğin 5 metrelik paslara ihtiyaç var. Kafanızda belli kalıplar olduğu için bunun önemini anlayamıyorsunuz. Hoca görüyor ama o sebeple istiyor , pas oyunu oynamak istiyor çünkü.

Diagne'ye teklif geldiği konuşuluyordu eğer gerçekten varsa şu anda vaz geçilebilecek tek oyuncu bence o yüzden satılmalı. Onun yerine 1 orta saha + 1 kanat olmalı minimum Babel'i ilerde forvet olarak kullanabiliriz eğer gönderemezsek.

IMG_7553.webp

Suarez zu Atleti

1- Hızlı bir kanatımız olsa maç 5 olurdu;
2- Orta sahada sırf Taylan ile olmaz oraya en az onun kadar iyi oynayacak topu defansın önünden ileri taşıyıp rakibi sertlikle bozacak bir isim lazım,
3- Linnes tek ayaklı olduğu için sağ bek alternatif olur soldan gidip 3 sefer soldan kesemedi sağ ayağına alıp topu geri çevirmek zorunda kaldı,
4- Babel mantalite olarak rahat biri ve topla oynayarak rakibin yerine geçmesine izin verip bizi de yavaşlatıyor, dün ki gibi tek top oynasa önde çok daha efektif oluruz,
5- Gol atmasına rağmen defansif Belhanda> ofansif Belhanda.
6- Feghouli de fizik olarak hala yeterli değil ama Omar çok dinamik şimdilik eksiklik gözükmüyor o yüzden o kanatta,
7- Diagne yedek kalınca ayrı ilk 11'de ayrı performans veriyor, bunu değiştirmeli,
8- Fatih Öztürk daha güven veriyor,
9- Marcao- Luyindama tandemi bazen basit hatalar yapsalar da en iyi ikili ligde,
10- Arda kondisyonuyla 30-45 dakika oynar fazlası şu anda olmaz,
11- Emre Kılınç sol iç te evet iyi ama oraya iyi adam alırsak sol önde daha efektif olur.

Taylan etebo mücadeleci adamlar, defansif anlamda güçlüler. Etebo kısa zamanda kötü oynamadı, hareketli bir adam. Seri gelirse orta sahadan eksilecek adam arda olacak, seri gibi pas yapan adam iyi olur bu takıma şu an.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leipzig'e imza atması beklenen Alexander Sörloth'un sağlık kontrolleri aniden iptal edildi.

Yönetim Fatih hocaya ne kadar teşekkür etse azdır. Yönetimin her sene takımın bir bölgesini eksik bıraktığı halde kendi içimizden çözüm buluyor hoca. Sadece geçen sezon çok sayıda yabancı oyuncu transferi oldu orta saha ve forvete fakat aynı oda tutmadı ki bunda hocanın düşündüğü sistem ve sakatlıklarında etkisi var. Umarım bu sene hoca sistemi kafasında değilde oyuncu grubumuza göre sahada çözer/uygular ve geçen sezon gibi ağır sakatlıklar olmaz. Bakalım Sarachi ne kadar zamanda dönecek.

Okay olmadı, taraftarın gazını almak lazımdı ancak piyasadaki orta sahaları araştırmak lazımdı. ÜStelik çoğu da pahalıydı. Daviladan ucuz yollu taraftarı biraz sakinleştirmek, gündemi dağıtmak için orta saha istediler. O da bize etebo'yu kitledi.
Mantıklı açıklama mantıksız bir hamle.
Etebo'ya o paraları vereceğine bir tane alt yapıdan oyuncu çıkar.
Hata mı yapacak kötü mü oynayacak, oynaya oynaya o paralara sen satarsın/kiralarsın.

Gscimbom mobil

Telles transferi kadar insanı yoran bir olay yok. Neden uzuyor bu adamın transfer süreci sürekli. Gitseydi de biz de bir orta saha alsaydık artık.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben katılmıyorum eskiyi çok hatırlamam ama 2012'de Riera (başka biri de olabilir tam hatırlayamadım) ve Servet'i kesip fb derbisinde Semih ve Emre'yi tak diye oynattı. Kimse sakat değildi ama hoca onları oynattı.

Ozan keza öyle. Bana göre son zamanlarda böyle oldu. Neden oldu bilmiyorum ama kendisine yakıştıramıyorum. Bu arada Ali Yavuz hazır falan değil yani hazır olsa bilirdik görürdük. Bi tane 90 dakika maçını izlemeden nasıl hazır vs diyebiliyorsunuz?

Alt liglere kiralamak bizim insanımız için kötü bir şey sanıyoruz ama öyle değil. Önümüzde canlı örnek Yunus var. Adam A takıma çıktığı günden beri geri gidiyor gelişimi. Akhisar süper kupa maçından sonra hemen kiralık verecektik bir yere ama yapmadık daha yeni gidiyor. Ali Yavuz'da yetenekli oğlan bu hale düşmesin. Yeter ki 30 maç oynayacağı bir takıma kiralayalım. Çok daha sağlam dönecektir. Arda Manisa'da 3-5-2'nin sağ tarafında 1 yıl kiralık oynadı sonra nasıl döndü. Genç oyuncu eğer oynamıyorsa mutlaka kiralanmalı bence. Hazır olduğunda da sevabıyla günahıyla ilk 11'e koyup oynatacaksın. Öyle 10 dk ligde oynasın 3 maç TR kupasında oynasın o zaman bi halt olmuyor.
Cocuk zaten gecen sene 30 maç oynadı 9 gol 11 asist yaptı Tarsusta kiralıktı.
Bu da 90 dk oynayıp 1 asist yaptığı maç izleyip sen karar ver hazır mı değil mi

Henüz 3 resmi maç yaptık hocayı gençler konusunda eleştirmek için erken ama 5 değişiklik hakkının olduğu yerde 5dk bile süre verilmeyince üzüldüm şahsen ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt