Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel ve Feghouli'ye teklif gelmesi mucize gibi bir şey.

İnşallah gelir ama çok zor be...

Kesinlikle 6 numara, kanat, 10 numara alinmali
Kanat gerekirse rotasyon icin Hauge gibi genc birisi alinabilir ama bize rakibi ve oyunu domine eden 6 ve 10 alinmali.

eylülüde yaprak kımırdamadan kapatırız transferin son iki üç günü hareket olur düşük seviye bir orta saha ile transferi kapatırız sonra da Allah kerim Fatih terim deriz sakatlık olursa kilit oyunculardan zaten geçmiş olsun sezon sonu olası başarıda yönetim sakın ola başarıyı sahiplenmesin bu takım başarılı olursa sadece fatih terim ve taraftar sayesinde olur

Diagne'ye teklif geldiği konuşuluyordu eğer gerçekten varsa şu anda vaz geçilebilecek tek oyuncu bence o yüzden satılmalı. Onun yerine 1 orta saha + 1 kanat olmalı minimum Babel'i ilerde forvet olarak kullanabiliriz eğer gönderemezsek.
Adam maç başı 5 net pozisyon ile oynuyor bunlardan en dikkat çekici olanı son dakikalarda oyuna girdiği ilk maç.
Adamın 3. maçı ve muhteşem pozisyonlar yaratıyor ilerleyen zamanlarda ikinci yarılar maça girdiğinde bir oyuncu ile uyum yakaladığı anda ortalığı yakar. Öyle bir potansiyel varken bu sene totalde 60 maç oynanacakken ve as forvet falcao'dan daha çok umut veriyorken Diagnenin değil satılması teşebbüs edilmesi dahi düşünülemez

Ben biliyorum Ali Yavuz'un geçen sene neler yaptığını. Ayrıca Ali'yi 90 dakika geçen sene canlı da izledim Tarsus'ta. Asker arkadaşım Tarsuslu evlerinin yanında stat. Yanına gitmiştim maça denk geldik beraber izledik. Ocak ayındaki Şanlıurfa maçı. 3-0 yendiler bizim oğlan bir tane attı.

Hazır olması için bence bir yıl daha alt liglerde dayak yemesi lazım mental olarak havaya girmezse yani ben oldum havalarına girmezse bir yıl sonra harika bir oyuncu kazanmış olabiliriz. Alt yapıdan bu kadar fizikli bir oyuncu çıkması beni acayip şaşırttı.

Konu zaten hocanın süre vermemesinden açıldı. Ömer yerine dün çok rahat oyuna girebilirdi. Hem oyun hem skor Ali Yavuz için çok uygundu ama almadı bende çok üzüldüm.

Süre almayacaksa kiralanmasını bende isterim. Tarsus gibi garanti forma şansı verecek bir takım olsa iyi olur.

Bu arada dans performansı :asd:

Diego Costa - Luis Suarez ikilisi... daha tehlikeli bir ikili yok

2 tane orta saha kiralayın gelin ya kimseyi göndermeyin bu saatten sonra yerine alamayağın o kadar belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt