Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.556
- 4.974
- 1.298
doğru sende haklısın artık olan oldu duyumlukta bir şey kalmadı senin dediğin gibiRenktaş şurda 10 gun kalmiş zaten duyuma gerek varmi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğru sende haklısın artık olan oldu duyumlukta bir şey kalmadı senin dediğin gibiRenktaş şurda 10 gun kalmiş zaten duyuma gerek varmi?
Yalanın babasıSüleyman Rodop : Arap Kulüpleri Feghouili ile ilgileniyor. Eğer anlaşma sağlanırsa iyi teklif yapılırsa gidecek.
(Ajans 1905)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok merak ettim birşey mi kaçırdım diye nain hala gelebilir benceVar bi hayalimiz kardeşim şurada 2 dk hayal bile kurdurtmuyorsunuz...
Nainggolan'da gelmez zaten bende biliyorum.
Yok merak ettim birşey mi kaçırdım diye nain hala gelebilir bence
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Niye boşta renktaş? Ve niye bir takim bulamamiş bu zamana kadar?
niye küstürelim ya günde 10 kişi taglıyor haber var mı diye zahmet edip cevap bile vermiyorYav özgürü küstürüyorsunuz rodopa kalıyoruz siz de ayrı alemsiniz valla.
Adam maç başı 5 net pozisyon ile oynuyor bunlardan en dikkat çekici olanı son dakikalarda oyuna girdiği ilk maç.Diagne'ye teklif geldiği konuşuluyordu eğer gerçekten varsa şu anda vaz geçilebilecek tek oyuncu bence o yüzden satılmalı. Onun yerine 1 orta saha + 1 kanat olmalı minimum Babel'i ilerde forvet olarak kullanabiliriz eğer gönderemezsek.
Ben biliyorum Ali Yavuz'un geçen sene neler yaptığını. Ayrıca Ali'yi 90 dakika geçen sene canlı da izledim Tarsus'ta. Asker arkadaşım Tarsuslu evlerinin yanında stat. Yanına gitmiştim maça denk geldik beraber izledik. Ocak ayındaki Şanlıurfa maçı. 3-0 yendiler bizim oğlan bir tane attı.
Hazır olması için bence bir yıl daha alt liglerde dayak yemesi lazım mental olarak havaya girmezse yani ben oldum havalarına girmezse bir yıl sonra harika bir oyuncu kazanmış olabiliriz. Alt yapıdan bu kadar fizikli bir oyuncu çıkması beni acayip şaşırttı.
Konu zaten hocanın süre vermemesinden açıldı. Ömer yerine dün çok rahat oyuna girebilirdi. Hem oyun hem skor Ali Yavuz için çok uygundu ama almadı bende çok üzüldüm.

Tek başına Luis Suarez daha tehlikeli renkdaşDiego Costa - Luis Suarez ikilisi... daha tehlikeli bir ikili yok