- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
Degil cunku
Belhanda > irfan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Degil cunku
Taylanı seri gibi kullanmaktayız. Buradan da seri isimli oyuncunun değerinin ne kadar önemli olduğu bok atmaya gerek olmadığı ortaya çıkmaktadır.Seri , Seri diye ağlayanlar bir kez daha olsun yüzlerini utançla düşürüp biz bu işten anlamıyoruz demişlermidir kendi kendilerine acaba hiç zannetmem , tatlı su futbol romantikleri bayılır yabancı olsun 2 pas atsın yeter onların vizyonu bu kadar zira .
Taylan aslan gibi sahanın her yerinde basıp top çalıp rakiple didişirken bir de top dağıtması gerçekten üst düzey.
Milli olmasını beklememek lazım hemen uzatmak gerek devre arasına kadar inşallahMarcao milli takıma seçilirse anında 5 yıl uzatıp 50 milyon serbest kalma bedeli konmalı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Psg hadi oğlum yap şovunu vur masaya koy 30 milyon manu da bunu görünce gaza gelir zaten
Telles'in olası satışından gelecek pay bizim transfer bütçemize etki etmiyor mu şimdi bonservis olarak? O ne biçim iş yatelles gitse nolur gitmese nolur yaw trasnfer ücretine ekstra olmıcaksa...
canlar sıkıldı

Olsun ben transfersizliğe alıştım yine de gitsin Telles uyuz oldum herifin portoda oynamasına senelerdirTelles'in olası satışından gelecek pay bizim transfer bütçemize etki etmiyor mu şimdi bonservis olarak? O ne biçim iş ya
ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

psg
manuTelles'in olası satışından gelecek pay bizim transfer bütçemize etki etmiyor mu şimdi bonservis olarak? O ne biçim iş ya
ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doumbia taylan etebo ya da ardaTaylan 8'de de çok verimli, ayrıca çok gole yakın. Biz Taylan'ın 6 numara performasına seviniriz ama tatmin olup pozisyona emanet edersek golcü bir 8 numaradan mahrum kalabiliriz. Taylan 8 numarada oynarsa Mert Hakan'ın katkısını verebilir bize. Ayrıca yanında Etebo/Belhanda'yla oynarsa hem golcü, hem de müthiş yırtıcı bir orta sahamız olur. O yüzden Taylan'ın bu performansına rağmen ciddi iyi bir regista şart bize. Taylan açık oyunda çok maharetli olsa da önde basan takıma karşı en azından şimdilik kötü Seri bile kadar sorumluluk alamadığını 45-75 arası gösterdi dün. Bizim çok daha iyisine ihtiyacımız var. Bu senaryoda tek korktuğum formayı bu kadar hak eden Taylan'ın ciddi anlamda bolluk içindeki 8 numarada hak ettiği şansı isminden dolayı almama ihtimali. Ya da Belhanda gidene kadar çok çok iyi bir rotasyon oyuncusu olmaya devam edecek. Benim şu ana kadar emin olduğum şey 6 numarada Taylan'dan daha iyisine ihtiyacımız olduğu ve 8 numarada da Mert Hakan hırtosunun örneğinde olduğu gibi Taylan'dan iyisine paramızın yetmeyeceği.
Sörloth manu da çok fena bir şeye evrilir top class bir golcü olur manuda da forvet eksikliği var çok doğru seçim olur iki taraf içindeTellespsg
Sorlothmanu
Bizim çok yetenekli bir sol açıga ihtiyacımızSol açıktan çıkma zaten, yeterince yetenekli değil diye beke evirmişler.