Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ivanov gelmesin... Bunu sırf ikinci lig ekipleri istiyorsa var bu iş de bir iş.

Bize daha potansiyelli oyuncular gelmeli.
Küçük takım yerine, büyük takımlarda şans bulamayan veya kötü performans ile devre dışı kalan oyuncular tercih edilmelidir. PL ve Ligue 1 özelikle güzel olur.

keremi neden oynatmıyoruz maçlarda? ardanın yerine babel falan gireceğine bu çocuk girsin. beşiktaş maçında efsane oynamıştı.

Bu Ivanov'un var ya en az 10 maçını çıplak gözle izledim eğer gelirse Onyekuru'yu falan sollar kafadan en az 10 gol 10 asisti kesin.

desem de inanmayın şaka şaka...

Taylan Antalyalı, sergilediği futbolla milli takım kapısını araladı. Başarılı futbolcu, 11 Ekim’deki Rusya maçı için A Milli Takım aday kadrosuna çağrılacak. (Sabah)

Taylan Antalyalı, sergilediği futbolla milli takım kapısını araladı. Başarılı futbolcu, 11 Ekim’deki Rusya maçı için A Milli Takım aday kadrosuna çağrılacak. (Sabah)
çağırmasalar daha iyi yoğun bir maç tempomuz olacak ve kadronun vazgeçilmezlerinden oldu.

dinlenmesini tercih ederim.

Emre'nin ceza sahasında yaptığı işler 1. Sınıf işler gerçekten Alanya dönemindeki gibi sakatlanmadan üst üste maçlara çıkabilse Fatih Terim bir şekilde onu takıma dahil eder ki geçen sene Falcao Emre Akbaba ikilisinin uyumunu keyifle izlemiştim

Taylan'ın şu performansı bu katkıyı vereceğini 1 ay önce söylese biri haydi ordan derdim geçen hafta gidecek haberiyle forumun kendinden geçtiği Belhanda ne biçim futbol oynuyor şaşırıyorum o yüzden artık kestirip atmamak lazımmış oyuncularımızı onu anladım

Bırak 1 ayı, ben geçen sezon Taylan ile ilgili kaç kere yazdım burada, Terim inanılmaz haksızlık ediyor bu çocuğa diye. Geçen sezon özellikle birkaç maçta net verdi bu ışığı.

Gerçekten çok merak ediyorum Terim farkındaydı da hazır olmadığını falan mı düşünüyordu, yoksa tamamen bala mı ilk 11e monte edildi Taylan kardeş :)

Bu arada Seri falan diyorlar, Taylan Seri olmaz bence, birbirlerinden rol çalarlar. Taylan Ndiaye belki, Taylan Etebo belki. Belhanda demek istemiyorum dengesiz dingil 5 maç boyle oynasin ondan sonra.

Ivanov’u hic izlemedim Ama hizli hareketli oldugu yaziliyor yani aslinda Bizim aradigimiz alternatif kanat oyuncusu

Denemekte fayda var bence zarar etmeyiz

Kamaldeen Sulemana tam aradigimiz sol kanat oyuncusu. Satis yapmadan bu tarz transferler zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt