Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray: Sağ adductor longus (kasık uzun) adalesinde orta düzeyde zorlanma, kanama ve kas hasarı tespit edilen Marcelo Saracchi’nin tedavisine başlanmıştır.

Resmi açıklama:

"Saracchi'nin sağ kasık adalesinde orta düzeyde zorlanma, kanama ve kas hasarı saptandı."

IMG_5512.webp
tellesi sordum unitadlıya 25 diyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yönetim hocayla anlaşamıyor ve bilerek transfer yapmıyor diyelim peki hoca neden hala bunları savunuyor ve polyanna gibi konuşuyor
Para olmasa bile kiralık alınabilir ama yönetime en ufak tepkisi yok cidden anlamıyorum

Saraçci 10-15 gün yok gibi görünmekte.​

Saracchinin sakatlığı gibi çok sakatlik yasariz çünkü dunya kadar mac yapacagiz. Buna ragmen adam almayan yönetim kendi sonunu yaziyor

Ya Trabzon Sörloth'u 375 bine mi ne kiralamış adamın verdiği katkıya bak.
Bizim salaklar bulamıyor mu şöyle bir adam ya zaten bütçe 1 milyon Sörtloth gibi kanat ve orta saha bulamıyorlarsa bıraksınlar bu işi ya.
Kiralık satın alma opsiyonlu. Aldığımız kiralık adamlar hep uçuk kaçık Seri 18 milyon satın alma opsiyonu üstelik gençte değil. Üçyüz beşyüz bine iki yıl kiralık beş altı milyonluk satın alma opsiyonu olan hele ki pandemi sürecinde fiyatlar bu kadar düşmüşken 20li yaşların başında iki adam alamıyorlarsa bu bizim yönetimin beceriksizliğidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt