Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk olarak 170 bin pound haftalik alacak diyorlardi. Sonra bu rakam haftalik 120-125 bin pounda düsmüstu. Almanlar sonra imza parasi 10 milyon ve senelik 4,7 milyon maas alacak diye haber yapmis. Kim hakklidir bilmiyorum, ama bizden rahat 2,5-3 milyon arasi net maas ister.

Schalkenin son teklifi buna 5,5 milyonmus. Daha az para kazanmak icin Crystal Palace gitmis olamaz.
Ula bu adam ne yapmış da bu paraları vermişler ?

Noluyoruz beyler.
Portekiz milli takım'a kadar yükselmiş,
40Mil bonservis verilmiş bir oyuncu dan bahsediyoruz.

Ve herif 31 fln değil...daha henüz 27 yaşında.

GSC Transfer İstihbarat Şefi

hani mario,ekici vs ismi çıkan hangi oyuncu olursa olsun bunları ayrı ayrı değerlendirelim.Beğenen olur beğenmeyen olur..Fakat niye belhandayla bir kıyas yapıyoruz ki.
belhanda net gitmesi gereken bir adam.Yorumlara bakıyorum oyuncular haftada bir evrim geçiriyor.İki,üç hafta sonra tekrar Belhandaya yönelik hakaretler havada uçuşacak.

bu marionun yaşını bende 30 ve üzeri biliyordum daha 27 miş.
Onun haricinde şu anki durumu nedir hiçbir fikrim yok.

Allah rızası için kim gelirse gelsin hızlı olsun.Tek isteğim bu.O derece ihtiyaç var hızlı adama..Heleki fark yaratacak kanat oyuncusuna.
tek bir şartla hız şartı aramam..sıgurosson ve nainggolan gibi adamlar alınırsa.

lokomotiften kesitlerde var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çöpneniy iyi olur aslında devamlı %100 pasla oynuyordu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu takımda bir tane hızlı kanat oyuncusu yok arkadaş..Sekidika yı saymıyorum çok kullanılmayacak gibi duruyor..

Geçen sezonun ilk yarısı da aynı hatayı yaptık..

Tamam ilk 11'de kullanmayalım ama en azından skoru aldığımızda maçı kopartmak ve rakip savunmanın ve beklerin rahat çıkmasını engellemek için rotasyon oyuncusu bir hızlı oyuncu bulalım..

Orta saha transferi kadar şart..

Max meyer gelsin iyi topçu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt