Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener macini kazanirsak o krediyi kazandim sanarlar. Fenerin yerinde olsam bize yenilirim, bizimkiler de transfere gerek yok diye sevimirim. Sonra Taylan filan sakatlaninca, yorulunca goruruz
Fener istesede bizi yenecek gucu yok da, haklisin bunlarin transfer yapacagi yok. Taylana allah sakatlik vermesin, yoksa yapragi yeriz

seri iyi işleyen bir takımda iş yapar dogru ama bizim lig gibi sert ligte cogu macta pasif kaldı hatırlayın

ayrca seri var taylan var etobo var bukadar kısır ortasaha olmamalı

ortasahamız hic skor üretemiyor ne asist ne gol o yüzden seri bence yanlıs tercih
Orta sahanın skorer olması gerektiğine katılıyorum ama bu birazda takımla oyunla sistemle ilgili, sürekli oynadığı takdirde taylandan da etobodan da asist gol katkısı alacağımızı düşünüyorum ben, çok defansif, tek yönlü, skor yapmayan oyuncu değil bunlar, 4 2 3 1 oynarız, 10 15 gol yapacak bir 10 numara isteriz, güzel olur tabi

Maicon’u almadan once Fatih hoca’nin istedigi Vitor Hugo Trabzon’a gitmek uzere, Palmeiras kulubu Trabzon’dan teklif almis ve gorusmeler devam ediyor brezilya basinina gore, 4m civari bitebilirmis

Vitor Hugo Marcao'nun 1-2 level altı gibi az biraz izlediğim kadarıyla.

Ne seri si ya

Kanatlarımız zaten yavaş. Orta sahada oynayan adamların mümkün mertebe hızlı oyuncular olması lazım.

He yok illa seri alcaz diyorsanız hızlı kanatta alcaksınız.

Bakınız onyekurudan önce seri < onyekurudan sonra seri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt