Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.602
- 40.306
- 3.413
A.s . Allahin selamini verdik, alan olmadi bari kendim alayimSa keyifler nasil ahali?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
A.s . Allahin selamini verdik, alan olmadi bari kendim alayimSa keyifler nasil ahali?
O tatlişkoydutaylanla tatlı bir rekabete girecek birini arıyoruz sanırım
jem paul karacan tatlılığında olmasın da
Gianluigi Longari
@Glongari
#Galatasaray sondaggio per il centrocampista colombiano del #BocaJuniors Jorman #Campuzano. Richiesta di prestito per il giocatore che ha estimatori anche in #seriea. #sportitaliamercato #cimbom
Kiralık + satın alma gibi(zorunlu) bir teklif yapmışız. Sanırım henüz anlaşma olmamış ama görüşmeler devam ediyormuş.
a.s hocam iyi gecelerA.s . Allahin selamini verdik, alan olmadi bari kendim alayim
Falcao ikna etsinCampuzano ismini twitterdan araştırdım taraftarı seviyor sayfalar seviyor ayrıca oyuncu kolombiya milli takımına çağırılacakmış buna da ek olarak şu bilgiyi vereyim boca 2018de 3.5 milyon euro bonservisle almış 5 yıl sözleşme imzalamış bizde para yok anca 1+9a falan alabiliriz bence sanmıyorum transferi yapabileceğimizi keşke olsa.
Topçuyu ikna etmek kolay da kulübü nasıl ikna edicez kiralamaya? Max 1 milyon euro verebiliriz şuan
:dKolombiyalı necip izlenimi aldım.Top kapıyor falan ama 0 risk ile oynuyor.Bence işe yaramaz.