Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen varya sen, çok sinsi bir adamsın ha. Ali Yavuz'un oynaması için de şu takımda satmayacağın adam yok. :D

2012'den beri üyeyim burda. Daha önce bir futbolcumuzun fotoğrafını avatar yaptığımı hatırlamıyorum. 3senedir takip ediyorum. Tarsustayken de full takip etmeye calıştım. trt avaz/trt 6 izledim tarsus macları için bazen yerel kanalların yayını bulup takip etmeye calıstım. Daha önce altyapıdan başka topcuya bu kadar heyecanlanmamıştım. Süre aldığında hepimiz göreceğiz nasıl bir topcu oldugunu da daha zamanı var.

Devamına gelecek olursak,pres yapar oyun görüşü gayet iyi kanatlara topu ulaştırır. Luyindama gibi demiştim ama kaptırınca basıp rakibi hataya zorlar

2012'den beri üyeyim burda. Daha önce bir futbolcumuzun fotoğrafını avatar yaptığımı hatırlamıyorum. 3senedir takip ediyorum. Tarsustayken de full takip etmeye calıştım. trt avaz izledim tarsus macları için bazen yerel kanalların yayını bulup takip etmeye calıstım. Daha önce altyapıdan başka topcuya bu kadar heyecanlanmamıştım. Süre aldığında hepimiz göreceğiz nasıl bir topcu oldugunu da daha zamanı var.

T R T A V A Z S C O U T İ N G

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt